Julklappstips 2021: Hälsa & välmående 1

Julklappstips 2021: Hälsa & välmående

1

Letar du efter julklappar och behöver julklappstips? Här hittar du listan på de bästa julklapparna 2021 inom vårt ekologiska hälsosegment.

Årets Julklapp 2021: Fläderbärssirap

Julklappstips 2021: Hälsa & välmående 2

Årets julklapp för alla åldrar inom hälsosegmentet blir Fläderbär! Black Elderberry Syrup är en välsmakande flytande sirap som passar från 4 år och uppåt. Fläder stödjer försvaret i kroppen under vinterhalvåret.

Varje tesked ger 1903 mg svart fläderbär juicekoncentrat och 147 mg Acerola frukt extrakt. Det är en fin flaska med flytande c-vitamins guld som garanterad kommer bli en uppskattad present till de flesta.

Julklappstips till träningsfantasten

Julklappstips 2021: Hälsa & välmående 3

Epic Protein är en trevlig nykomling i butiken. De är en perfekt present för träningsfantasten, veganen eller andra som skulle uppskatta ett fullvärdigt och lättsmält protein som dessutom smakar mycket gott!

Pulvren är ekologiska, växtbaserade, spannmålsfria, whole food proteinpulver helt utan konstgjorda smaker, fyllnadsmedel eller förtjockningsmedel.

Det finns en version utan smak, 4 med olika smaker och innehåll samt en med 100% pumpaprotein.

Julklappstips till den som gillar att pröva nytt

Julklappstips 2021: Hälsa & välmående 4

Living Libations underbara tandvård är en rolig present till alla som vågar pröva ett nytt sätt att rengöra tänderna.

Ozonated Happy Gum Gel är en laddad, botanisk tandgel för tänderna och tandköttet som ger friska tänder och fräsch andedräkt.

Happy Gum Drops är en flytande, ekologisk, botanisk välsignelse för munnen som ger friska tänder.  

Frankincense Fresh Sensitive Toothpaste är en naturlig tandpasta speciellt framtagen för att ersätta vanlig tandkräm.

Yogi Serum är flytande tandvård med eteriska oljor av neem, nejlika, mastix, kardemumma, pepparmynta, cayenne – en Yogis hemliga agenter för munvård. 

Julklappstips till den hälsointresserade

Julklappstips 2021: Hälsa & välmående 5

Mary Ruths magnesium har smak av vaniljextrakt och mandelsmör. Ja, ni hörde rätt, ett annorlunda, kul sätt att äta tillskott med mandelsmör i.

Magnesium passar de flesta då många har brist och det bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Man tar 1 msk en gång per dag direkt eller tillför det till dryck eller som topping på mat. Liposomal Magnesium är magnesium som är omslutet av liposomer. Liposomer är ”fettbubblor” som transporterar magnesiumet direkt till cellerna vilket gör att det tas upp lätt.

Julklappstips till hälsogourmanden

Julklappstips 2021: Hälsa & välmående 6

En mycket näringsrik och välsmakande superföda för finsmakare. Bipollen passar som kosttillskott, till sötning eller som dekoration på bakverk och efterrätter.

Ballot Flurin tillverkar den finaste och hälsosammaste bipollen som kommer från Pyrenéerna i Frankrike där bina får flyga fritt och leva i naturlig harmoni.

I både Kina, Egypten, Romarriket och Europa ´har bipollen prisats högt för sina hälsoegenskaper i århundraden.

Julklappstips till badkarsälskaren

Julklappstips 2021: Hälsa & välmående 7

Att bada i magnesiumflingor är en av de mest effektiva metoderna för att få kroppen att slappna av.

Magnesiumflingor blir en julklapp som ger värme och kärlek till någon som behöver varva ned och känna sig omsluten och vila. Självklart så g¨år flingorna även att använda till fotbad.

Dessa magnesiumflingor är äkta Zechstein® Magnesiumklorid som bryts från gamla underjordiska avlagringar av magnesiumsalt i den geologiska formationen av det antika Zechsteinhavet, på cirka 1600 meter djup. 

Julklappstips till henne – Maca for Women

Julklappstips 2021: Hälsa & välmående 8

Maca sägs balansera hormoner både vid PMS och senare i livet vid klimakteriet, samt ge energi.

Maca for Women är en ekologisk, unik blandning med maca speciellt framtagen för kvinnor. Den innehåller en hög koncentration av röd-lila macarötter samt svart maca och är gelatiniserad för lättare matsmältning. Den innehåller också goda magbakterier.

Julklappstips till honom – Maca for Men

Julklappstips 2021: Hälsa & välmående 9

Maca är av män omtyckt för att bygga muskler samt öka energi, uthållighet och libido.

Maca for Men är en ekologisk blandning med maca speciellt framtagen för män. Den innehåller en hög koncentration av svarta macarötter samt röd-lila maca och är gelatiniserad för lättare upptag.

Julklappstips till alla mogna och visa

Julklappstips 2021: Hälsa & välmående 10

Stem XCell är ett högkvalitativt kosttillskott som innehåller vitamin D3 (50 µg), blåbärspulver och VitaBlue blåbärsextrakt, grönt te extrakt, BioVin franskt druvextrakt, karnosin, enzymblandningar med bla pektinas och en blandning med katalas och proteas, alfa-liponsyra, SOD och reducerat glutation. 

Ett uttänkt tillskott för stamcellstillväxt, fysisk återhämtning, mental skärpa och prestation.

One comment

  1. använda tyg för att slå in presenter och använda kottar och löv utifrån för att dekorera ditt hem. använder också ätbara saker som torkade apelsiner och citroner för att sätta färg på inredningen

Lämna ett svar

* - obligatoriska falt är märkta

Vad tycker våra kunder?

OM GLIMJA

Vi på Glimja brinner för att du ska kunna vara ditt bästa jag. Fylld av energi, sprudlande vitalitet och styrka för att leva livet som du drömmer om. Genom att förenkla en godare hälsa vill vi hjälpa dig dit. Därför säljer vi bara de bästa, naturliga produkterna inom kosttillskott, hälsokost, kroppsvård, skönhet, köksmaskiner och hem. För att du ska kunna känna dig helt trygg i vår shop säljer vi bara giftfria produkter som är skonsamma för dig och din familj. Om du inte vet vilka produkter som passar dina behov erbjuder vi alltid gratis produktrådgivning över mail eller telefon. Oavsett om du lever efter Medical Medium, Noo Poo, paleo eller är vegan har vi produkter att rekommendera dig.

För att må bra och känna dig full av energi krävs att du lever ett hälsosamt liv. En varierad kost rik på näringsämnen du behöver ger dig bra grundförutsättningar till att vara frisk och förebygga sjukdomar. Men att få i sig rätt mängder näring kan vara svårt för många. Då är det en god idé att komplettera med ekologisk hälsokost, det vill säga mat och kosttillskott som tillför extra näring. Några exempel på hälsokost vi säljer är pulver rika på antioxidanter, greens som spirulina, dulse och korngärsjuicepulver, samt medicinalsvampar som chaga och reishi. Till hälsokost räknas även hälsosamma örter & kryddor, t.ex. Gurkmeja och citronmeliss.

Våra naturliga kosttillskott är utvalda med stor omsorg så att de inte innehåller några onödiga tillsatser. De flesta kosttillskotten är även veganska så att djuren och naturen kan glimja lika mycket som du. Till exempel säljer vi bara Omega 3 gjord på algolja istället för fisk som är den vanligaste formen. Andra vanliga vitaminer och mineraler många svenskar har brist av är D-vitamin, Magnesium, Zink, Vitamin B12 och C-vitamin. Med fel nivåer av dessa i kroppen är det svårt att känna sig glimjande. Vi letar efter de bästa kosttillskotten från hela världen och stoltserar med allt från svenska varumärken som Holistic till Amerikanska storfavoriter som Vimergy, Garden of Life och Global Healing Center.

En av våra grundprinciper är att alla ska ha möjlighet att glimja, oavsett storlek på plånboken. Därför säljer vi även billigare hälsoprodukter. Trots att de inte kostar lika mycket kan du alltid vara säker på att de är av bra kvalitet. Till exempel säljer vi billiga kosttillskott från det prisvärda varumärket Helhetshälsa.

Men det är inte bara vad du stoppar i magen som påverkar hur glimjande du mår. Hur du vårdar din kropp är minst lika avgörande.

Vi säljer inga skönhets- och kroppsvårdsprodukter där djur kommit till skada i processen. Istället satsar vi på ett stort sortiment av cruelty free och veganska produkter. Det gäller allt från schampo och balsam till mascara och nagellack. Du kan också vara säker på att alla våra produkter är parabenfria, sulfatfria och fluorfria.

Att leva en hälsosam och hållbar livsstil blir enklare när du har den bästa utrustningen till hjälp. Som start rekommenderar vi dig att investera i en bra blender, som den prisbelönta mixern Omniblend. Vill du extrahera så mycket näring som möjligt från din mat är det bättre att juica den än att mixa den. En grundregel är att ju mer avancerad en kallpressande juicer är, desto mer näringsämnen extraheras ur ingredienserna. Men vi erbjuder även de bästa, billiga juicemaskinerna, som trots ett lägre pris ger dig riktigt mycket juice för pengarna. Du hittar även andra användbara redskap för hemmet i vår butik, bland annat luftfuktare, vattenrenare och vattenkokare i glas.

Välkommen till Glimjafamiljen, tillsammans hjälper vi hela planeten att glimja!

© Glimja AB 2023

Glömt ditt lösenord?

Vänligen ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord.

close

Who we are

Our website address is: http://wpengine.com1.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements

×