Recension - BEOS BEAUTY Idun Glow 1

Recension – BEOS BEAUTY Idun Glow

0

Nu har jag använt BEOS Idun Glow under ett par månader och den är värd en egen artikel.

BEOS rengöringsborste

Vissa av er har undrat om man måste massera med en rengöringsprodukt och svaret blir ja, för jag har provat utan och då glider inte borsten på huden och enbart med vatten blir det en ganska trög och inte en skön behandling. Jag har provat med tvål som ex. Grön lyckas La provence tvål, löddrande rengöring som Eco by sonya Super citrus cleanser, rengöringsmjölk som i+m Freestyle Cleansing milk samt med mandelolja. Samtliga har varit supersköna ihop med den vibrerande borsten, så man kan använda vilken rengöring som. Det enda man inte ska använda är rengöringar med skrubbande korn eller lera. Då kan man sabotera både borste och hud.

Oljan kladdade ner borsten vilket gick lätt bort med mild tvål, men lat som jag är tyckte jag ändå bäst om rengöringsmjölken som är att föredra till torr hy framför en löddrande rengöring. Jag har endast använt rengöringsborsten på kvällen. De gånger jag haft mer tid för massage har jag masserat, sköljt av smuts och smink, applicerat ny rengöringsmjölk och masserat vidare. Detta för att jag inte vill massera runt smink och smuts alltför länge. 

Det känns otroligt lyxigt och avkopplande med ansiktsmassage. De små vibrationerna stimulerar blodcirkulationen, cellförnyelse och får döda hudceller att lossna. Det jag märkte direkt efter en gångs användning av BEOS borsten var den lena babyhuden, precis som efter en exfoliering. Jag var lite rädd för att massera runt ögonen, men har varit nätt och haft borsten på en lägre hastighet med finfina resultat 🙂

Efter ca 1 veckas användning av borsten blev huden märkbart och synbart fastare. Är det det här som kallas för ansiktslyft? Fastare hy har jag fått av serum, krämer och oljor, men det här gör allt. Renare, lenare och så mycket fastare hy som jag både känner och ser skillnad på. Älskar det!

BEOS ljusbehandling med blått ljus

Jag har en dålig vana att vila min haka mot handen framför datorn vilket ger upphov till en innebrännare lite då och då… Vid de gångerna det börjar kännas under huden har jag använt det blåa ljuset och det har fungerat varje gång! Ibland räcker det med en behandling, ibland 2-3 gånger men det har alltid funkat. Jag borde använda det blåa ljuset mer regelbundet runt näsvingarna. Det har verkligen minskat porerna och orenheterna där. Men så är jag lat och när pormaskarna är tillbaka kommer jag ihåg att använda blåljuset… Det blåa ljuset är alltså bakteriedödande och utmärkt att använda om man har akne eller fet hy med igentäppta (svarta) porer. 

BEOS ljusbehandling med rött ljus

Det röda ljuset har jag använt mest av. Efter rengöring brukar jag ”scanna” huden med rödljuset och fokuserat på kinder, näsa och under ögonen. Tycker att de mörka ringarna under ögonen blir ljusare, porerna blir något mindre och allmänt fräschare hy. Det röda ljuset är djupverkande och ska släta ut rynkor, minska rodnader och irritationer, samt boosta cellförnyelsen, blodcirkulationen och syresupptagningen. Detta gör att de produkter som appliceras på huden upptas bättre och får bättre verkan. Jag har inte än så mycket rynkor så kan inte uttala mig om det har någon anti-rynk effekt. Men jag behöver minimalt med smink, speciellt under ögonen, när jag varit flitig med rödljuset. Det går väldigt snabbt att få till fin hy med lite concealer och det betyder att huden över lag är i bättre och vackrare skick!

Fördelarna med BEOS Idun Glow

Jag älskar att lansera produkter som inte än blivit stora. Den där känslan att få vara först ut med att upptäcka något nytt är en härlig kick. Extra kul blir det när man får bra kontakt med grundarna. Det blir lättare att få svar på sina nördiga och ibland svåra frågor än från stora etablerade företag. Här kommer lite olika frågor som ni (och även jag) undrat över. Har jag glömt något så ställ gärna din fråga i kommentarsfältet så kan jag lägga till info i artikeln.

Det finns större ljusbehandlingsmasker eller plattor som täcker hela ansiktet. Är inte de bättre?
Absolut! Om man enbart behöver ljusbehandling och inte vill punktbehandla är det ett mer tidsbesparande alternativ då man behandlar hela ansiktet på en gång. De är dock väldigt dyra och vissa av dem har bara ett sorts ljus. Efter blåljus rekommenderas rödljus behandling för att huden ska få lugna sig så det är smidigt att ha båda i en och samma manick. BEOS borstarna är även nätta att ha med sig överallt och jag brukar ljusbehandla när jag är i badet, borstar tänderna, läser bok eller softar i soffan. Jag älskar att multitaska 😀

Hur ofta måste jag ladda BEOS borsten?
Batteriet håller längre om man laddar den ofta än att låta det ta slut innan man laddar. Jag har haft den i 3 veckor utan problem, men brukar ladda den lite då och då för att batteriet ska leva längre. 

Ska man inte undvika blåljus för det gör att huden åldras snabbare?
BEOS blåa ljus har en specifik våglängd som är ogynnsam för bakterier. Datorskärmar och liknande har ett brett spektra av blåljus. Behandlingstiden är också för kort för att det ska kunna ha en negativ verkan på huden. 

Det finns andra liknande apparater, vad är skillnaden mellan dem och BEOS Beauty?

  • Priset är en stor skillnad. BEOS är mer prisvänlig i jämförelse. BEOS lägger inte pengar på dyr marknadsföring och finns i begränsade nyanser vilket håller nere produktionskostnaderna rejält.
  • BEOS har både rengöringsborste och två ljusbehandlingar i ett. De andra apparaterna behöver man skaffa en för rengöring, en annan för ljusbehandling.
  • Själva ljusbehandlingsytan på BEOS Idun Glow är störst på marknaden idag bland liknande apparater.

Slutsats

Den här borsten är ju super för… alla:

  • De som har reaktiv hy och har svårt att hitta produkter som de tål, men som ändå vill få resultat som aktiva och avancerade hudvårdsprodukter ger.
  • De som använder aktiverande och verksamma hudvårdsprodukter och vill uppnå ännu bättre effekt.
  • Unga som har problem med pormaskar, akne och fet hy.
  • Småbarnsföräldar som vill se fräschare och piggare ut.
  • Äldre som vill släta ut rynkor och få fastnare hy.
  • Slutligen, de som inte har råd med eller inte orkar med många produkter i sin hudvårdsrutin. Själv har jag dels använt mycket mindre smink och haft mindre behov av skrubbande/peelande produkter vilket är ekonomiskt och även tidsbesparande. 

Ganska säker på att många har dessa på sin önskelista och hoppas att er önskan uppfylls då borsten verkligen tar din hudvårdsrutin till nästa nivå. 

Lämna ett svar

* - obligatoriska falt är märkta

Vad tycker våra kunder?

OM GLIMJA

Vi på Glimja brinner för att du ska kunna vara ditt bästa jag. Fylld av energi, sprudlande vitalitet och styrka för att leva livet som du drömmer om. Genom att förenkla en godare hälsa vill vi hjälpa dig dit. Därför säljer vi bara de bästa, naturliga produkterna inom kosttillskott, hälsokost, kroppsvård, skönhet, köksmaskiner och hem. För att du ska kunna känna dig helt trygg i vår shop säljer vi bara giftfria produkter som är skonsamma för dig och din familj. Om du inte vet vilka produkter som passar dina behov erbjuder vi alltid gratis produktrådgivning över mail eller telefon. Oavsett om du lever efter Medical Medium, Noo Poo, paleo eller är vegan har vi produkter att rekommendera dig.

För att må bra och känna dig full av energi krävs att du lever ett hälsosamt liv. En varierad kost rik på näringsämnen du behöver ger dig bra grundförutsättningar till att vara frisk och förebygga sjukdomar. Men att få i sig rätt mängder näring kan vara svårt för många. Då är det en god idé att komplettera med ekologisk hälsokost, det vill säga mat och kosttillskott som tillför extra näring. Några exempel på hälsokost vi säljer är pulver rika på antioxidanter, greens som spirulina, dulse och korngärsjuicepulver, samt medicinalsvampar som chaga och reishi. Till hälsokost räknas även hälsosamma örter & kryddor, t.ex. Gurkmeja och citronmeliss.

Våra naturliga kosttillskott är utvalda med stor omsorg så att de inte innehåller några onödiga tillsatser. De flesta kosttillskotten är även veganska så att djuren och naturen kan glimja lika mycket som du. Till exempel säljer vi bara Omega 3 gjord på algolja istället för fisk som är den vanligaste formen. Andra vanliga vitaminer och mineraler många svenskar har brist av är D-vitamin, Magnesium, Zink, Vitamin B12 och C-vitamin. Med fel nivåer av dessa i kroppen är det svårt att känna sig glimjande. Vi letar efter de bästa kosttillskotten från hela världen och stoltserar med allt från svenska varumärken som Holistic till Amerikanska storfavoriter som Vimergy, Garden of Life och Global Healing Center.

En av våra grundprinciper är att alla ska ha möjlighet att glimja, oavsett storlek på plånboken. Därför säljer vi även billigare hälsoprodukter. Trots att de inte kostar lika mycket kan du alltid vara säker på att de är av bra kvalitet. Till exempel säljer vi billiga kosttillskott från det prisvärda varumärket Helhetshälsa.

Men det är inte bara vad du stoppar i magen som påverkar hur glimjande du mår. Hur du vårdar din kropp är minst lika avgörande.

Vi säljer inga skönhets- och kroppsvårdsprodukter där djur kommit till skada i processen. Istället satsar vi på ett stort sortiment av cruelty free och veganska produkter. Det gäller allt från schampo och balsam till mascara och nagellack. Du kan också vara säker på att alla våra produkter är parabenfria, sulfatfria och flourfria.

Att leva en hälsosam och hållbar livsstil blir enklare när du har den bästa utrustningen till hjälp. Som start rekommenderar vi dig att investera i en bra blender, som den prisbelönta mixern Omniblend. Vill du extrahera så mycket näring som möjligt från din mat är det bättre att juica den än att mixa den. En grundregel är att ju mer avancerad en kallpressande juicer är, desto mer näringsämnen extraheras ur ingredienserna. Men vi erbjuder även de bästa, billiga juicemaskinerna, som trots ett lägre pris ger dig riktigt mycket juice för pengarna. Du hittar även andra användbara redskap för hemmet i vår butik, bland annat luftfuktare, vattenrenare och vattenkokare i glas.

Välkommen till Glimjafamiljen, tillsammans hjälper vi hela planeten att glimja!

© Glimja / Soolia AB 2020

Glömt ditt lösenord?

Vänligen ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord.

close

Who we are

Our website address is: http://wpengine.com1.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements

×