Crearome – Sheasmör Ekologiskt, 100 g

CrearomeArtnr: CA020

69 Kr.

Crearome – Sheasmör Ekologiskt, 100 g

Crearome Artnr: CA020
Dette produkt venter på at blive oversat til dansk. Indtil da kan du læse produktteksten på svensk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice.

Ekologiskt och mjukt sheasmör som är mycket återfuktande och givande för torr hud. Shea innehåller bland annat A, E och F-vitaminer, mineraler och proteiner som gör att det är lämpligt för alla hudtyper och gör att din hud behåller lyster och elasticitet. 100 gram i burk. Læs mere

69 Kr.

Køb mere - spar mere
2 for 66 Kr./stk
4 for 63 Kr./stk
12 for 59 Kr./stk

På lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dages Leveringstid
  • Tilfredshedsgaranti
  • Gratis forsendelse over         

Beskrivelse

Ekologiskt Sheasmör

Crearomes ekologiska sheasmör innehåller bland annat A, E och F-vitaminer, mineraler och proteiner som gör att det är lämpligt för alla hudtyper och gör att din hud behåller lyster och elasticitet. Sheasmör gör at din hud absorberar fukt från luften vilket gör att huden blir mjukare och fukten stannar kvar i huden längre. A-vitamin är bra för att förbättra blemmor, rynkor eksem och dermatit.

Passar:
Sheasmör passar alla hudtyper, men är särskilt bra för torr och skadad hud.

Användning:
Sheasmöret lämpar sig på alla hudtyper, men även problemhy som eksem, dermatit, psoriasis, mindre hudirritationer, extrem torrhet, brännskador, skärsår, bristningar, solbränna, insektsbett, mjäll med mera. Sheasmör kan även hjälpa till att skydda huden mot extrem kyla, eller för att skydda dina muskler före och efter ansträngande träning.

Vikt:
100 gram.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Crearome – Sheasmör Ekologiskt, 100 g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

INCI: Butyrospermum parkii butter.

Ursprungsland: Ghana

Fettsyresammansättning
Palmitinsyra C16:0…………..3-5%
Stearinsyra C18:0……….40-45%
Oljesyra C18:1…………………..45%
Linolsyra C18:2 …………………….7%
Alfalinolensyra C18:3…..0,5%
Smältpunkt: 35 till 40°C