BioSuperFood F3

BioNutritionArtnr: BIOBIO2

105.99 

7741_1-300x300.jpg
BioSuperfood-capsules_copy-300x91.jpg

BioSuperFood F3

BioNutrition Artnr:

105.99 

Clear
Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

BioSuperFood F3

Detta är den starkaste versionen av BSF. Det innehåller en större procenthalt astaxantin än F2, och ger därför ett starkare antioxidant skydd.

Detta är ett av de absolut mest avancerade och effektfulla kosttillskott vi har stött på; ett tillskott som på ytan ser enkelt ut – men när man tittar på dess näringsinnehåll och den höga standarden för framställningen ser man en annan bild. Detta är ett mycket kraftfullt och 100% naturligt komplement till din mat som potentiellt kan ersätta flera andra tillskott.

BioSuperFood odlas i Sibirien under kontrollerade förhållanden; i glasrör helt skyddat från atmosfären och med 100% rent vatten från en källa 600 meter under jorden – garanterat opåverkad av modern civilisation. Därför är detta tillskott garanterat säkert för alla: vuxna, barn, gravida och även husdjur.

Algerna odlas utan gödningsmedel, pesticider, antibiotika, tillväxthormoner eller tillsatsämnen av något slag. Trots denna noggranna kontroll, testas varenda enstaka sats för bakterier, bekämpningsmedel, tungmetaller, inklusive strålning och andra miljögifter. Om det oberoende laboratoriet skulle upptäcka någon slags förorening av något slag förstör man hela satsen.

Dr. Michael Kiriac, N.D., en av världens ledande experter på alger och näring, formulerade BioSuperFood efter över 13 års forskning om alger och deras näringsmässiga kvaliteter. BSF innehåller fyra mikroalger som odlas, skördas, konserveras och proportioneras enligt en mycket hög standard. Dessa har valts ut bland tusentals ingredienser som Dr. Kiriac testade under sin mångåriga forskning med målet att hitta en kombination som kunde bidra till hälsa för levande organismer.

Tillsammans innehåller dessa alger en imponerande och komplett bredd av näringsämnen:

  • Komplett protein, inklusive alla essentiella aminosyror.
  • Vitamin A, B, C, D, E, K.
  • Mineraler och spårämnen.
  • Tusentals enzymer.
  • Essentiella fettsyror.
  • Klorofyll.
  • Polysackarider.
  • Fytonäringämnen.
  • Antioxidanter.
  • Karotenoider.

Vad kan BioSuperFood göra för dig?

BioSuperFood är ett väldigt brett och mycket lättupptagligt näringstillskott, som kan förenkla ditt kosttillskottsintag. Det är 100% naturligt och säkert för barn, vuxna och gravida.

BSF innehåller endast fyra olika alger:

Dessa fyra alger har valts ut bland tusentals för deras unika egenskaper, näringinnehåll, kvalitet och kompatibilitet. De odlas hydrofoniskt, dvs skyddat från yttre atmosfär för att uppnå sin fulla potential i näringinnehåll, balans och synergi.

Spirulina x 2 / BSF innehåller två sorters spirulina; Spirulina Platensis och Spirulina Pacifica:
Spirulina är en blågrön mikroalg som växer bäst i varmt och bräckt vatten. Den innehåller ca 60-70% komplett och mycket lätttillgängligt protein, med 18 av 22 aminosyror och alla essentiella aminosyror. Spirulina är även mycket rikt på vitamin A, B, E, H, enzymer, flera olika essentiella och icke-essentiella fettsyror samt B-vitaminer, klorofyll, mineraler och spårämnen. Det är även en rik källa till GLA.

Dunaliella Salina:
Dunaliella Salina är en encellig saltvattensalg som under rätt odlingsförhållanden skapar stora mängder betakaroten, andra karotenoider och antioxidanter som zeaxantin, cryptoxantin, lutein samt naturligt glycerol.

Astaxantin från Haematococcus Pluvialis:
Haematococcus Pluvialis tros vara världens absolut rikaste källa till naturlig astaxantin – ett unikt pigment som räknas till en av de mest biologiskt aktiva antioxidanterna.

Ingredienser:
Spirulina Pacifica, Spirulina Plantensis, Dunaliella och Astaxantin från Heomatoccoccus Pluvialis, vegetabilisk kapsel.

Dosering vuxna:
1-12 kapslar per dag efter behov. Börja med 1 kapsel på morgon och kväll i 5 dagar och bygg sedan sakta upp till en högre dos som känns bra för dig. De flesta brukar landa mellan 6-9 kapslar per dag.

Dosering barn: Börja med 1 kapsel per dag.

Kan tas på tom mage eller tillsammans med mat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Förvaring: Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Innehåll: 60 kapslar.

Tillverkare: BioNutrition, Kanada.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BioSuperFood F3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *