Crearome – Ekologisk Jojobaolja Kallpressad, 100 ml

CrearomeArtnr: CA001

12.99 

Crearome – Ekologisk Jojobaolja Kallpressad, 100 ml

Crearome Artnr: CA001
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Crearomes jojobaolja är en 100% ren, ekologisk och kallpressad olja. En halvfet, kladdfri, lätt och mild olja med vaxaktiga fettsyror som ger skydd utan att vara för fet. Dryg olja, mycket lite behövs. Jojobaoljan gör huden otroligt sammetslen, den är mjukgörande, skyddande och fuktighetsbevarande. Gör sg även ypperlig som hårolja och för att ta bort make up med. 100 ml. Lue lisää

12.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Crearome – Ekologisk Jojobaolja Kallpressad, 100 ml

Vad är det:
100% ren, ekologisk och kallpressad jojobaolja. En halvfet, kladdfri, lätt och mild olja med vaxaktiga fettsyror som ger skydd utan att vara för fet. Har antibakteriell verkan och innehåller naturlig Omega 9 och E-vitamin. Dryg olja, mycket lite behövs.

Vad gör den:

För huden: Jojobaoljan gör huden otroligt sammetslen! Perfekt för att ta bort smink med. Är mjukgörande, skyddande och fuktighetsbevarande. Är antibakteriell och anses balansera talgproduktionen och hjälpa vid både underproduktion (torr, lättirriterad hy) och överproduktion (acne, fet hy) av hudfett. Vårdar speciellt rynkig, grov och åldrad hy. Skön som badolja. Har en viss reglerande effekt på bakterier och fungerar utmärkt på psoriasis och torra kliande eksem. Kallpressad jojobaolja har en naturlig solskyddsfaktor 4 och sägs snabba på pigmenteringen.

För håret: Har positiv effekt på seborré, mjäll och torra eksem i hårbotten. Populär som hårolja för torrt hår och skadade hårtoppar. Som hårinpackning ger den bra volym, friskt och glansigt hår.

Passar:
Hud i obalans, psoriasis och torra kliande eksem, rynkig, grov och mogen hy.
Torrt, slitet, matt hår, mjäll och torra eksem i hårbotten.

Fritt från:
– Rester från lösningsmedel
– Rester från pesticider
– Tillsatser

Hållbarhet:
3-4 år.

Ursprung:
Argentina

Volym:
100 ml i PET plastflaska.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crearome – Ekologisk Jojobaolja Kallpressad, 100 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Innehåll: Simmondsia chinensis frö