Dr. Antonio Martins CoCo Ekologisk Kokosjuice 1 L

Dr Antonio MartinsArtnr: 31814

6.99 

2coco_TPE1000_JuicePure_350-px-300x738.jpg
1literglas-300x648.jpg

Dr. Antonio Martins CoCo Ekologisk Kokosjuice 1 L

Dr Antonio Martins Artnr: 31814
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

CoCo är en ekologisk kokosnötsjuice från handskördade, unga kokosnötter. Det ger kokosnötsjuice med en välsmakande, len kokossmak. Dr Antonio Martins köper kokosnötsjuice främst från små jordbrukare och inte från industriella odlingar. Den stora efterfrågan på kokosnötsjuice skapar arbetstillfällen och därmed en bättre levnadsstandard och utbildning. 1 liter. Lue lisää

6.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Ekologisk Kokosjuice

Dr. Antonio Martins CoCo är en ekologisk kokosjuice från handskördade, unga kokosnötter. Det ger en kokosnötsjuice med en välsmakande, söt och uppfriskande smak.

Detta kokosvatten är från 3-7 månader unga kokosnötter och den smakar sött och lite mindre av kokos och har pH på 4.7-4.9. Det brukar även kallas för kokosjuice.

Användning: Traditionellt konsumeras kokosvatten som en naturlig törst släckare. Kokosvatten anses bra för att återställa vätskebalansen, perfekt att använda vid träning och för personer som håller ett högt tempo. Kokosvatten är omtyckt för att det är näringsrikt och mycket gott att njuta av.

Ingredienser: Ekologiskt kokosjuice (ej från koncentrat). Kvalité: Premium.

Ursprungsland: Sri Lanka.

Näringvärde per 100 ml:
Energi 79 kJ/19 kcal
Fett 0 g
-varav mättat 0 g
Kolhydrat 3,7 g
-varav sockerarter 2,6 g
Protein 0,7 g
Salt 0,26 g

Tillverkare: Dr. Antonio Martins, Tyskland.

Fakta: Efter intensiv forskning och flera hundra timmars tester utvecklade Dr Antonio Martins en komplex mekanisk behandlingsprocess som han fick patent på 2006. De använder ett sofistikerat system med specialutvecklad mikrofilterteknik. Under åren har de utvecklat en hel råvarukedja, från odling, via skörd och produktion till transport och lagring, för att alltid kunna erbjuda världens bästa kokosnötsjuice utanför en kokosnöt. De skickar kokosnötsjuicens råvaror till Europa med fraktfartyg i fryscontainrar. Själva buteljeringen sker sedan i en fint samordnad kall aseptisk process.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dr. Antonio Martins CoCo Ekologisk Kokosjuice 1 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingredienser: Ekologiskt kokosjuice (ej från koncentrat).