Dr Antonio Martins CoCo Ekologiskt & Fairtrade Kokosvatten 1 l

Dr Antonio MartinsArtnr: 31763

7.99 

cocoOBJuice_Jungle_TPE1000_350-px-300x738.jpg
kokos-300x377.jpg

Dr Antonio Martins CoCo Ekologiskt & Fairtrade Kokosvatten 1 l

Dr Antonio Martins Artnr: 31763
LOPPU
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

CoCo är en ekologisk kokosnötsjuice från handskördade, gröna kokosnötter. Det ger ett klart kokosnötsvatten med en välsmakande, len och uppfriskande smak. Dr Antonio Martins köper kokosnötsjuice främst från små jordbrukare och inte från industriella odlingar. Den stora efterfrågan på kokosnötsjuice skapar arbetstillfällen och därmed en bättre levnadsstandard och utbildning. 1 liter. Lue lisää

7.99 

Väliaikasesti loppu varastosta

Description

Ekologiskt & Fairtrade Kokosvatten

Dr. Antonio Martins CoCo är en ekologiskt kokosvatten från handskördade, gröna kokosnötter. Det ger ett klart kokosnötsvatten med en välsmakande, len och uppfriskande smak.

Detta kokosvatten är från 10-13 månader gamla, gröna kokosnötter och den smakar mindre sött men mer av kokos och har pH på 5,1.

Användning: Traditionellt konsumeras kokosvatten som en naturlig törst släckare. Kokosvatten anses bra för att återställa vätskebalansen, perfekt att använda vid träning och för personer som håller ett högt tempo. Kokosvatten är omtyckt för att det är näringsrikt och mycket gott att njuta av.

Ingredienser: Ekologiskt kokosvatten (ej från koncentrat).

Ursprungsland: Sri Lanka.

Näringvärde per 100 gram:
Energi 53 kJ/13 kcal
Fett 0 g
-varav mättat 0 g
Kolhydrat 3,4 g
-varav sockerarter 2,2 g
Protein 0 g
Salt 0,07 g

Tillverkare: Dr. Antonio Martins, Tyskland.

Fakta: Efter intensiv forskning och flera hundra timmars tester utvecklade Dr Antonio Martins en komplex mekanisk behandlingsprocess som han fick patent på 2006. De använder ett sofistikerat system med specialutvecklad mikrofilterteknik. Under åren har de utvecklat en hel råvarukedja, från odling, via skörd och produktion till transport och lagring, för att alltid kunna erbjuda världens bästa kokosnötsjuice utanför en kokosnöt. De skickar kokosnötsjuicens råvaror till Europa med fraktfartyg i fryscontainrar. Själva buteljeringen sker sedan i en fint samordnad kall aseptisk process.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dr Antonio Martins CoCo Ekologiskt & Fairtrade Kokosvatten 1 l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingredienser: Ekologiskt kokosvatten (ej från koncentrat).