Ekologisk kallpressad Arganolja från Akamuti

AkamutiArtnr: 20465

19.99 

ARG100-Akamuti-Argan-Oil-Organic-100ml-300x300.jpg
Argan_2000x-300x300.jpg

Ekologisk kallpressad Arganolja från Akamuti

Akamuti Artnr: 20465
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Arganolja är en helande, återfuktande olja som skyddar naturligt och gör huden smidig och mjuk. Oljan passar som kroppsolja, ansiktsolja och som hårolja, den passar även att ha under ögonen då den är en lätt, torr olja som motverkar fina linjer. Arganolja är välgörande för alla hudtyper, även känslig hy och fet hy. 100 ml. Lue lisää

19.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Ekologisk Kallpressad Arganolja

Arganolja har använts som en “helande” olja av berberkvinnor och nomader i Marocko sedan urminnes tider. Arganträd växer på den torra terrängen i Marocko och producerar frukter vars nötter ger en rik, härlig olja. Denna olja tros ha ännu bättre antioxidanta egenskaper än olivolja och är således en känd anti-age olja.

Det är en utmärkt olja för torr hud eftersom den gör huden mjuk och smidig. Arganolja är även mycket populär som hårolja. Den är idealisk för eksem och hudbristningar och sägs motverka fina linjer, rynkor och åldrande. Arganolja är en välgörande olja för både kropp, ansikte och hår.

  • Passar alla hudtyper, även känslig, torr och kliande hy. Oljan passar även till blandhy med acneinslag (precis som jojobaolja) då den balanserar huden.
  • Arganolja innehåller omättade fettsyror och är rik på Vitamin E som är en av naturens mest kraftfulla fettlösliga antioxidanter.
  • Eftersom arganolja är tunn tränger den snabbt in i huden. Den passar därför extra bra under ögonen, ett område som annars är känsligt för fett.
  • Det rika innehållet av vitamin E sägs motverka ärrbildning, påskynda läkning och lugna irriterad hud. Dess antiinflammatoriska egenskaper gör den också lämplig för acne, eksem och psoriasis.
  • Arganolja sägs förnya cellstrukturen i håret och återställa hårets lyster. Den är omtalad som en fantastisk hårolja som används för att skydda, vårda och stärka håret. Kan användas som hårinpackning eller masseras in i hårbottnen och dras ut i längderna före hårtvätt. Vid inpackning, låt verka i 15-30 minuter.
  • Har en läkande effekt för huden och gör den smidig därav bra vid bristningar.
  • Skyddar mot åldrande och motverkar rynkor. Vid Hammam blandas den rena arganoljan med rasullera (och ibland med rosenvatten) för att skapa en näringsrik och renande mask.

Innehåll/INCI: 100% ekologisk, kallpressad Arganolja / 100% Argania Spinosa. Ursprungsland: Marocko. Förvaras mörkt och svalt. 100 ml i plastflaska.

AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ekologisk kallpressad Arganolja från Akamuti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *