Ekologiskt Vildväxande Blåbärspulver

HolisticArtnr: 10384

16.99 

Ekologiskt Vildväxande Blåbärspulver

Holistic Artnr: 10384
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Blåbärspulver är fullt av näring och antioxidanter. I torkad form kan du använda denna supermat året runt till frukost eller mellanmål; på gröten, på muslin, i smoothies, i bakverk eller i efterrätter. Dessa bär växer vilt i Finland och är ekologiskt certifierade, de är torkade på låga temperaturer. Inga tillsatser. 100 gram ipåse. Lue lisää

16.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Torkat ekologiskt blåbärspulver – bären växer vilt

Detta ekologiska blåbärspulver är en verklig nordisk supermat rik på antioxidanter. Det är ett välsmakande hälsobär och kulinarisk smaksättare i köket.

Holistics blåbärspulver framställs av blåbär som plockas i de finländska skogarna. För att bevara alla näringsämnen torkas hela bäret varsamt och mals till ett fint pulver.

Blåbär är rika på vitaminer och mineraler, men framförallt rika på antioxidanter av typen antocyaniner. Det är dessa antocyaniner som ger blåbären den blåa färgen.

Förutom antocyaniner innehåller blåbären flera andra vitamer och mineraler, bland annat kalcium, magnesium, kalium, fosfor, C-vitamin, järn och B-vitamin. Dessutom finns det nyttiga betakaroten i blåbären.

Lutein är ett ämne som finns i blåbär och är en karotenoid.

Användning: Njut av 1-2 tsk blåbärspulver per dag i smoothies, i yoghurt, på gröten, i muslin, i efterrätter, i din egna choklad eller annat. 1 tsk blåbärspulver motsvarar ca 0,5 dl färska blåbär.

Förvaring: Mörkt, torrt och svalt.

Innehåll: 100% ekologiska, handplockade, frystorkade, vildväxande blåbär i pulverform (Vaccinium myrtillus).

Näringsinnehåll per 100 gram:
Energi: 1559 kJ / 367 kcal
Fett: 0,8 g
Kolhydrater: 85 g
Varav sockerarter: 34 g
Fiber: 31 g
Protein: 5 g
Salt: 0 g

Leverantör: Holistic, Sverige.

Ursprungland: Finland.

Ekologiskt Vildväxande Blåbärspulver 2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ekologiskt Vildväxande Blåbärspulver”

Your email address will not be published. Required fields are marked *