Enzymedica SerraGold 60 kapslar

EnzymedicaArtnr: 30003

33.99 

Enzymedica SerraGold 60 kapslar

Enzymedica Artnr: 30003
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

SerraGold är ett kosttillskott som innehåller serrapeptaseenzymer och proteasenzymeer. De arbetar för att optimera kroppens återhämtningsprocesser och immunfunktion. De är veganvänliga och skonsamma mot magen. 60 kapslar. Lue lisää

33.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

SerraGold

SerraGold är ett kosttillskott som innehåller serrapeptas enzymer och proteas enzymeer. De arbetar för att optimera kroppens återhämtningsprocesser och immunfunktion. De är veganvänliga och skonsamma mot magen.

– Serrapeptas är ett proteolytiskt enzym, vilket innebär att det bryter ner protein. Medan enzymer är mest kända för att bryta ner mat i tarmen kan de också bryta ner föreningar någon annanstans i kroppen. Serrapeptas är ett av de enzymer som fungerar bra utanför tarmen. Den har förmågan att överleva matsmältningskanalen och cirkulera genom kroppen, bryter ner oönskade och skadade proteiner var som helst de hittar dem och stödjer således fysisk återhämtning.
– Proteasenzymer katalyserar nedbrytningen av bindningarna mellan aminosyror i proteiner.

Dosering vuxna: Ta 1 kapsel dagligen på fastande mage, 1 timme före eller 2 timmar efter en måltid.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Innehåll per kapsel:
Kalcium (kalciumcitrat) 17,5 mg
Magnesium (magnesiumcitrat) 0,1 mg
Proteas Thera-blend ™ 80000 HUT
Serrapeptas 100000 SPU

Ingredienser: kalciumcitrat, magnesiumcitrat, protease, serrapeptas, vegetabilisk kapsel: cellulosa och vatten. Fri från ägg, mjölk, gluten, majs, soja.

Förvaring: Öppnad burk förvaras bäst mörkt och svalt.

Innehåll burk: 60 kapslar.

Tillverkare: Enzymedica, USA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Enzymedica SerraGold 60 kapslar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *