Jordningsstav till jordningslakan

EarthingpeopleArtnr: 90003

22.90 

Jordningsstav till jordningslakan

Earthingpeople Artnr: 90003
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jordstav till jordningslakan. Jordstaven trycker man ner i marken ca 15-30 cm ut från husgrunden där marken är fuktig. Ledningen dras in genom ett fönster eller en dörr fram till platsen där man önskar koppla in sin jordningsprodukt. 30 cm rostfri stålstav med 15 meter ledning; passar endast de jordningslakan vi säljer. Lue lisää

22.90 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Earthingpeople Jordstav

Genom att gå barfota utomhus på gräs, jord, sand, sten eller i naturligt vatten så ofta som möjligt jordar vi oss. Bäst jordning får man av att bada i havet eller sjöar och vattendrag men marken i alla sina former ger tillgång till Jordens obegränsade resurser av negativt laddade fria elektroner och energi. Earthing, grounding, eller jordning på svenska innebär att man har direkt hudkontakt med jorden. När det är opraktiskt att gå barfota eller bada i hav och sjö finns ett effektivt “substitut” som tex. jordningslakan till sängen.

Jordstaven trycker man ner i marken ca 30 cm ut från husgrunden där marken är fuktig. Är marken frusen, ta av plasthylsan från metallstaven och slå ner staven i marken med en hammare. Slå ej på plasthylsan, då går den sönder.

Ledningen dras in genom ett fönster eller en dörr fram till platsen man önskar koppla in sin jordningsprodukt. Ledningen går inte av när ni stänger fönstret, den består av en plastklädd stålvajer. Från jordledningens ände kopplar man sen sladden från lakanet. I änden av ledningen kan man sätta en T-koppling eller 4-vägs koppling så det går att koppla in flera produkter samtidigt, om det behövs.

Jordledningen bör man fästa på fasaden fram till fönstret. Är det en träfasad kan man använda små plastklammer som kan köpas i de flesta elbutiker och även i matvaruhus. Det går även bra att dra jordledningen längs ett stuprör och fästa med buntband eller stark tejp. Fäst alltid ledningen så att den inte kan skadas eller gå av.

Innehåll: 1 styck 30 cm rostfri stålstav med 15 meter ledning.

Leverantör: Earthingpeople.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jordningsstav till jordningslakan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *