Fair Zone – Hushållshandskar i Naturgummi – Medium

Fair ZoneArtnr: 30114

4.99 

fair-zone-hushallshandskar-i-naturgummi-medium-300x300.jpeg
fair-zone-hushallshandskar-i-naturgummi-medium-1-300x300.jpeg

Fair Zone – Hushållshandskar i Naturgummi – Medium

Fair Zone Artnr: 30114
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Praktiska och återanvändbara hushållshandskar som är tillverkade av naturligt Fair Trade latex. Naturgummi är ett naturligt material som är bättre för både människor och för miljön samt att det är biologiskt nedbrytbart. 1 par i gul färg i storlek medium. Lue lisää

4.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Hushållshandskar i naturgummi 

Praktiska och återanvändbara hushållshandskar som är tillverkade av naturligt Fair Trade latex. Naturgummi är ett naturligt material som är bättre för både människor och för miljön samt att det är biologiskt nedbrytbart. Använd hushållshandskarna när du diskar, städar i köket eller i badrummet för att slippa smutsa ner händerna.

Färg: Gul.

Antal: 1 par.

Storlek: Medium.

Material: Hushållshandskar är tillverkade i 100% naturgummi från FSC-certifierade skogar. Arbetarna får lön enligt Fairtrade. Fair Zone betalar en Fairtrade premie för det latex som de bearbetar. Gummiproducenterna (småskaliga bönder, plantagearbetarna, de som tappar gummiträden) bestämmer själva hur premien ska användas för att förbättra deras levnadsstandarder och arbetsvillkor. Premien används bland annat till rent dricksvatten, för stipendier till studenter eller till ålderspension. Hushållshandskarna är tillverkade på Sri Lanka.

Fakta: Tillverkade av naturgummi/latex. Använd ej om du har latexallergi. Latexproteinet är urlakat vid tillverkningen så mycket det går. Certifierade veganska. Biologiskt nedbrytbart.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fair Zone – Hushållshandskar i Naturgummi – Medium”

Your email address will not be published. Required fields are marked *