Kukicha Te – Grönt Japanskt ekologiskt te

AromandiseArtnr: 30233

7.49 

the-vert-grille-kukicha-300x300.jpeg
the-vert-kukicha-300x300.jpeg
the-vert-grille-300x300.jpeg
the-vert-grille-kukicha3-300x300.jpeg
thes_japonais_aromandise_THEK1_kukicha_utilisation-300x158.jpg

Kukicha Te – Grönt Japanskt ekologiskt te

Aromandise Artnr: 30233
UUTTA
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kukicha är ett japanskt grönt te som framställs huvudsakligen på kvistar, kuki betyder kvist och cha betyder te. Teet innehåller ett lågt koffeininnehåll och en hög andel teanin. Kukicha har rika smaker av träiighet med uppfriskande toner typiska för japanska teer. Det kan konsumeras från morgon till kväll tack vare det låga andelen (<0,6%) koffein och som ett komplement till måltid. Kukicha dricks varmt, kallt eller som iste och det är mycket populärt i den makrobiotiska kosten. 80 gram löste i påse. Lue lisää

7.49 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Ekologiskt Kukicha te – Kvist te

Kukicha är ett japanskt grönt te som, till skillnad från de flesta andra teer, framställs huvudsakligen på kvistar, kuki betyder kvist och cha betyder te. Teet innehåller ett lågt koffeininnehåll och en hög andel teanin, som är en lugnande aminosyra. Aromandise Kukicha är tillverkat av rostade kvistar som har lagrats i tre år, det är därför det kallas “3-årigt te”

Kukicha har rika smaker av träiighet med uppfriskande toner typiska för japanska teer. Man kan säga att smaken är karakteristiskt rund med en mild sötma. Det kan konsumeras från morgon till kväll tack vare det låga andelen (<0,6%) koffein och som ett komplement till måltid. Kukicha dricks varmt, kallt eller som iste och det är mycket populärt i den makrobiotiska kosten.

Beredning: Blanda ca 1 tsk i en stor kopp eller tre teskedar i en tekanna. Den idealiska temperaturen på vattnet är 95° C.
Låt dra i ca 1 minut. Det håller till två bryggningar.

Innehåll: 100% kvistar av ekologiskt rostat grönt te (Camelia sinensis).

Vikt: 80 gram.

Ursprung: Uji, Kyoto eller Kyushu, Japan.

Tillverkare: Aromandise, Frankrike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kukicha Te – Grönt Japanskt ekologiskt te”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Innehåll: 100% kvistar av ekologiskt rostat grönt te (Camelia sinensis).