Lifefactory – Classic Cap, Onyx

LifefactoryArtnr: 32013

8.99 

32013-Lifefactory-Classic-Cap-Onyx-300x300.png
32013-Lifefactory-Classic-Cap-Onyx-1-300x300.png
32004-Lifefactory-Vattenflaska-Classic-Desert-Rose-475-ml-3-300x300.png

Lifefactory – Classic Cap, Onyx

Lifefactory Artnr: 32013
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Classic Cap är Lifefactorys original-lock och passar dig som tycker om att dricka direkt ur flaskan. Locket är läckagesäkert och passar till Lifefactorys vattenflaskor i glas på 350 ml, 475 ml och 650 ml. Färg: Svart. Lue lisää

8.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Lifefactory Classic Cap

Lifefactorys original-lock som passar till dig som tycker om att dricka direkt från flaskan. Locket skruvas upp och skruvas igen. Det är helt läckagesäkert och det svängbara handtaget gör att flaskan blir enkel att ta med sig.

Classic Cap är tillverkat av BPA/BPS-fri Polypropen plast (PP #5) och silikon. Det passar till alla Lifefactory vattenflaskor i glas på 350 ml, 475 ml och 650 ml.

Det här locket kan användas till varma drycker.

Antal: 1 styck i färgen Onyx – Svart.

Skötselråd: Diskas före första användning. Kan diskas för hand med diskmedel eller på översta hyllan i diskmaskinen. Locket bör diskas efter varje användning.

Storlek: Passar till Lifefactorys vattenflaskor på 350 ml, 475 ml och 650 ml.

Material: Locket är tillverkat av BPA/BPS-fri Polypropen (PP #5). Tillverkad i USA.

Fakta: Varumärket Lifefactory strävar efter att göra det lätt för oss konsumenter att göra hälsosamma val när det kommer till dricksflaskor. Rent glas, rostfritt stål och skyddande silikon är central delar i deras unika samling av målmedvetet designade produkter. Lifefactory finns till för att hjälpa oss att ta hand om oss själva, vår familj och omvärlden.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lifefactory – Classic Cap, Onyx”

Your email address will not be published. Required fields are marked *