Lifefactory – Pivot Straw Cap, Onyx

LifefactoryArtnr: 32010

14.99 

32010-Lifefactory-Pivot-Straw-Cap-Onyx-300x300.png
32010-Lifefactory-Pivot-Straw-Cap-Onyx-1-300x300.png

Lifefactory – Pivot Straw Cap, Onyx

Lifefactory Artnr: 32010
LOPPU
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Pivot Straw Cap är ett sugrörslock som passar till Lifefactorys vattenflaskor i glas på 350 ml, 475 ml och 650 ml. Med detta sugrör förvandlar du enkelt din vattenflaska till en sugrörflaska som du kan dricka upprätt från. Färg: Svart. Lue lisää

14.99 

Väliaikasesti loppu varastosta

Jo 1 käyttäjä on osoittanut kiinnostuksensa tätä tuotetta kohtaan.

Description

Lifefactory Pivot Straw Cap

Med det här locket från Lifefactory så förvandlar du enkelt din vattenflaska till en sugrörsflaska. Sugrörslocket passar dig som vill dricka på ett smidigt, upprätt sätt ur ett sugrör. Locket skruvas fast och är spillsäkert. Om du vill ha ett helt läckagesäkert lock så rekommenderar vi Classic Cap eller Active Flip Cap.

Pivot Straw Cap är tillverkat av BPA/BPS-fri Polypropen plast (PP #5) och silikon. Det passar till alla Lifefactory vattenflaskor i glas på 350 ml, 475 ml och 650 ml.

Sugröret i silikon har rätt längd för flaskorna på 650 ml men måste klippas av för att passa flaskorna på 350 ml och 475 ml. Det är enkelt gjort med en hushållssax. För bästa resultat, klipp i ungefär 45 graders vinkel.

Det här locket är endast tänkt för kalla drycker och bör ej användas till heta drycker då man kan bränna sig.

Antal: 1 styck i färgen Onyx – Svart.

Skötselråd: Diskas före första användning. Kan diskas för hand med diskmedel eller på översta hyllan i diskmaskinen. Diska sugröret från båda hållen med en diskborste för sugrör. Locket och sugrör bör diskas efter varje användning.

Storlek: Passar till Lifefactorys vattenflaskor på 350 ml, 475 ml och 650 ml.

Material: Locket är tillverkat av BPA/BPS-fri Polypropen (PP #5) och sugröret är tillverkat av silikon. Tillverkad i USA.

Fakta: Varumärket Lifefactory strävar efter att göra det lätt för oss konsumenter att göra hälsosamma val när det kommer till dricksflaskor. Rent glas, rostfritt stål och skyddande silikon är central delar i deras unika samling av målmedvetet designade produkter. Lifefactory finns till för att hjälpa oss att ta hand om oss själva, vår familj och omvärlden.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lifefactory – Pivot Straw Cap, Onyx”

Your email address will not be published. Required fields are marked *