Lifefactory – Press-N-Go Cap, Onyx

LifefactoryArtnr: 32012

14.99 

32012-Lifefactory-Press-N-Go-Cap-Onyx-300x300.png
32012-Lifefactory-Press-N-Go-Cap-Onyx-1-300x300.png

Lifefactory – Press-N-Go Cap, Onyx

Lifefactory Artnr: 32012
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Press-N-Go Cap är ett lock från Lifefactory som passar perfekt till dig som är på språng och vill ha en vattenflaska som är lätt att öppna. Locket kan både öppnas och stängas med en hand och en knapptryckning. Kan användas till Lifefactorys vattenflaskor i glas på 350 ml, 475 ml och 650 ml. Färg: Svart. Lue lisää

14.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Lifefactory Press-N-Go Cap

Med det här locket från Lifefactory så blir det mycket enkelt att öppna din vattenflaska. Locket kan både öppnas och stängas med en hand och en knapptryckning. Detta gör att du alltid har andra handen fri och kan fortsätta med det du håller på med än fast du blir törstig. Det här locket är perfekt när du tex kör bil. Det svängbara handtaget gör att flaskan blir enkel att ta med sig.

Press-N-Go Cap är tillverkat av BPA/BPS-fri Polypropen plast (PP #5) och silikon. Det passar till alla Lifefactory vattenflaskor i glas på 350 ml, 475 ml och 650 ml.

Det här locket kan användas till varma drycker.

Antal: 1 styck i färgen Onyx – Svart.

Skötselråd: Diskas före första användning. Kan diskas för hand med diskmedel eller på översta hyllan i diskmaskinen. Locket bör diskas efter varje användning.

Storlek: Passar till Lifefactorys vattenflaskor på 350 ml, 475 ml och 650 ml.

Material: Locket är tillverkat av BPA/BPS-fri Polypropen (PP #5). Tillverkad i USA.

Fakta: Varumärket Lifefactory strävar efter att göra det lätt för oss konsumenter att göra hälsosamma val när det kommer till dricksflaskor. Rent glas, rostfritt stål och skyddande silikon är central delar i deras unika samling av målmedvetet designade produkter. Lifefactory finns till för att hjälpa oss att ta hand om oss själva, vår familj och omvärlden.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lifefactory – Press-N-Go Cap, Onyx”

Your email address will not be published. Required fields are marked *