Loelle – Moroccan Rhassoul Clay Green, 150 g

LoelleArtnr: LOE202

13.99 

Loelle – Moroccan Rhassoul Clay Green, 150 g

Loelle Artnr: LOE202
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Loelles Moroccan Rhassoul Clay Green är en multifunktionell naturlig grön lera från Marocko rik på mineraler som järn och magnesium. Grön lera har djuprengörande, porsammandragande och renande egenskaper. Den absorberar smuts samtidigt som den ger en klarare hudton och förbättrad elasticitet. 150 gram. Lue lisää

13.99 

Jäljellä

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Loelle Rhassoul Clay Green

Vad är det:
Loelles Moroccan Rhassoul Clay Green är en helt naturlig grön lera från Marocko rik på mineraler som järn och magnesium.

Vad gör den:
Grön lera har djuprengörande, porsammandragande och renande egenskaper. Den absorberar förorerningar samtidigt som den ger en klarare hudton och förbättrad elasticitet. Den sägs kunna stimulera lymfcirkulationen och lugna eksem och solsveda.

Passar:
Oren hy, blandhy och tilltäppt hy.

Användning :
Lermask: Blanda lera med rosenvatten till önskad konsistens. Använd 10-50% lera och resten rosenvatten. Låt sitta ca 10 minuter. Skölj av med varmt vatten och använd en tvättlapp för att ta bort alla orenheter som dragits ur huden ordentligt. Avsluta gärna med arganolja för att bevara den sammetslena ytan som blivit efter behandlingen.

Schampo: ta en större andel rosenvatten än lera och blanda till en pasta. Låt inte leran torka i håret under verkningstiden- spraya med rosenvatten eller fyll på med vatten. Skölj ur ordentligt.

Fritt från:
– Doftämnen
– Tensider, tvålämnen och sulfater
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener & phenoxyetanol

Vikt:
150 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Loelle – Moroccan Rhassoul Clay Green, 150 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingredienser/INCI:
Illite (Green clay).