Loelle – Moroccan Rhassoul Clay White, 150 g

LoelleArtnr: LOE204

13.99 

Shopify_PS_RWHITE_1024x1024@2x-1-300x300.jpg
LOE204-300x313.jpg

Loelle – Moroccan Rhassoul Clay White, 150 g

Loelle Artnr: LOE204
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Loelles Moroccan Rhassoul Clay White är en multifunktionell naturlig vit lera från Marocko rik på mineraler som järn och magnesium. Vit lera har renande egenskaper och gör huden mjuk och len. Den absorberar smuts samtidigt som den lugnar och ger en klarare hudton. 150 gram. Lue lisää

13.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Loelles Rhassoul Clay White

Vad är det:
Loelles Moroccan Rhassoul Clay White är en helt naturlig vit lera från Marocko rik på mineraler som järn och magnesium.

Vad gör den:
Vit lera har renande egenskaper och gör huden mjuk och len. Den absorberar förorerningar samtidigt som den lugnar och ger en klarare hudton. Den sägs kunna stimulera lymfcirkulationen och lugna eksem och solsveda.

Passar:
Känslig hy.

Användning :
Lermask: Blanda lera med rosenvatten till önskad konsistens. Använd 10-50% lera och resten rosenvatten. Låt sitta ca 10 minuter. Skölj av med varmt vatten och använd en tvättlapp för att ta bort alla orenheter som dragits ur huden ordentligt. Har du torr och känslig hud kan du smörja in dig med lite vegetabilisk olja innan du applicerar masken. Avsluta gärna med arganolja för att bevara den sammetslena ytan som blivit efter behandlingen.

Hårtvätt: ta en större andel rosenvatten än lera och blanda till en pasta. Låt inte leran torka i håret under verkningtiden- spraya med rosenvatten eller fyll på med vatten. Skölj ur ordentligt.

Fritt från:
– Doftämnen
– Tensider, tvålämnen och sulfater
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener & phenoxyetanol

Vikt:
150 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Loelle – Moroccan Rhassoul Clay White, 150 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingredienser/INCI:
Kaolin (White clay).