Malin i Ratan Ekologisk Surskölj Hibiskus – 100 g

Malin i RatanArtnr: 30664

9.99 

Hibiskus-Glimja-300x300.png
ekologisk-hibiskus-malin-i-ratan-surskolj-hibiskus-1-300x300.jpeg
ekologisk-hibiskus-malin-i-ratan-surskolj-hibiskus-2-300x300.jpeg
Hibiskus-Glimja-1-300x300.png

Malin i Ratan Ekologisk Surskölj Hibiskus – 100 g

Malin i Ratan Artnr: 30664
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Malin i Ratans hibiskus är ett utmärkt val att använda som surskölj.Tvättar du håret med schampotvål kan det vara bra att avsluta med en surskölj emellanåt. Det bidrar nämligen till att återställa hårbottens pH-balans, ger glans och gör håret lättare att reda ut. Ej för blont hår. 100 gram. Lue lisää

9.99 

Jäljellä

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Ekologisk Hibiskus 

Malin i Ratans ekologiska hibiskus är ett utmärkt val att använda som surskölj till din hårvårdsrutin. Tvättar du håret med ekologiskt handgjord tvål kan det vara bra att avsluta med en surskölj emellanåt. Det bidrar nämligen till att återställa hårbottens pH-balans, ger glans och gör håret lättare att reda ut.

Den här sursköljen består av en infusion (te) av hibiskusblad som har ett lågt pH-värde. Hibiskusblad är ett väldoftande alternativ till äppelcidervinäger som annars är vanligt att använda som surskölj. Infusionen fungerar även att hälla upp i sprayflaska och spraya i handdukstorkat hår efter tvätt.

Doft: Hibiskus.

Dosering: Blanda 1 tsk hibiskusblommor med 1 dl hett vatten, låt dra och sila av. Blandad infusion bör användas omgående. Den går att spara i kylskåp ett par dagar om du varit noga med hygienen och renlighet.

Användning: Häll infusionen över hårbotten och låt rinna ner efter håret efter hårtvätt med ekologisk tvål och skölj sedan ur. Avsluta alltid hårtvätten med en kallskölj, kallt vatten som sköljer hårlängderna så att hårstråna sluter sig. Sur efterskölj vid hårtvätt kan även motverka effekterna från hårt (kalkrikt) vatten.

OBS: Hibiskusen är röd och bör undvikas i mycket blont hår, se även upp med fläckar på ljusa textilier.

Vikt: 100 g. Räcker till ca 50 sursköljningar

Tillverkaren: Malin i Ratan följer kosmetikalagstiftningen och skyldigheter för ansvarig person bla med märkning av produkter, god tillverkningssed och anmälan av produkter till EU:s Cosmetic Products Notification Portal (CPNP).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Malin i Ratan Ekologisk Surskölj Hibiskus – 100 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *