Natriumkarbonat Soda Crystals

La droguerie écologiqueArtnr: LAD01

3.99 

Natriumkarbonat Soda Crystals

La droguerie écologique Artnr: LAD01
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Soda Crystals / Kristallsoda är natriumkarbonat i koncentrerad kristallform (pulver). Sodakristaller erhålls från naturliga ingredienser av salt och krita och är en mångsidig rengöringsprodukt för hushållet. Pulvret är vattenlösligt och rengör, eliminerar odörer och är en perfekt fettlösare. Produkten är således lämplig för användning mot svåra fläckar och smuts samt upplösning av fetter. 1 kg. Lue lisää

3.99 

Jäljellä

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Natriumkarbonat / Soda Crystals / Kristallsoda

Soda Crystals är natriumkarbonat i koncentrerad kristallform (pulver) och nästan tre gånger så aktivt än traditionella hydratiserade sodakristaller. Det kallas även för kristallsoda.

Sodakristaller erhålls från naturliga ingredienser av salt och krita och är en mångsidig rengöringsprodukt för hushållet. Pulvret är vattenlösligt och rengör samt eliminerar odörer, upplöser fetter och neutraliserar syror. Produkten är lämplig för användning av svåra fläckar och smuts samt upplösning av fetter.

Soda Crystals utblandat i vatten lämpar sig väl för att rengöra sten, marmor eller granit. Det har en rengörande, avfettande och desinficerande effekt.

Recept:
Allrengöring: 1 matsked Soda Crystals +1 liter varmt vatten
För extra avfettning: 2 msk Soda Crystals + 1 msk såpa + 1 liter varmt vatten

Användning av Natriumkarbonat: Passar för rengöring av emalj, kakel, avlopp etc. Upplöser fett. Kan även användas till vätt av väggar i förberedelse för målning. Använd alltid skyddshandskar. Rengör händerna ordentligt efter tvätt. Märk: använd ej på aluminium eller på trä som innehåller tanniner.

Storlek: 1 kg.

Innehåll: Natriumkarbonat 99% minimum. Tillverkad i Europa.

Förvaring: Förvara i en stängd behållare i ett kyligt och torrt utrymme.

Försiktighetsåtgärder: Om produkten kommer i kontakt med ögonen, skölj ordentligt med mycket vatten. Om ögonirritation kvarstår kontakta läkare. Förvaras oåtkomligt för barn.

Leverantör: La Droguerie Écologique, Frankrike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Natriumkarbonat Soda Crystals”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Innehåll: Natriumkarbonat 99% minimum. Tillverkad i Europa.