PlanToys – Kanin Racerbil

PlanToysArtnr: 30752

12.99 

PlanToys – Kanin Racerbil

PlanToys Artnr: 30752
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Så söt racerbil med en kanin som förare. Bilen är enkel att greppa och rulla. Den här bilen är kul för riktigt små barn, men även för större. Från 1 år. Lue lisää

12.99 

Jäljellä

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Kanin Racerbil

Så söt racerbil med en kanin som förare. Bilen är enkel att greppa och rulla. Den här bilen är kul för riktigt små barn, men även för större. Bilen kommer att hjälpa barnet att utveckla sin finmotorik, kreativitet och fantasi.

Färg: Bruna och gröna färger.

Ålder: Från 12 månader och uppåt.

Antal: 1 styck bil.

Storlek: 9.1 x 8.8 x 8.5 cm.

Träslag: PlanWood och gummiträd.

Material: Tillverkad av PlanWood och gummiträd som inte längre går att använda för utvinning av gummi. PlanToys försäkrar sig om att varje produkt uppfyller rigorösa säkerhetskrav. CE-märkt. Förpackningen är tillverkad av återvunnet papper och tryckt med soyabläck.

Fakta: Tillverkad av PlanWood® som är PlanToys egen unika uppfinning. Rötter och annat spill tas tillvara, finfördelas och färgas in med organiska, vattenbaserade färger utan gifter. Bindemedlet (1%) är även det organiskt och giftfritt. PlanWood®:s uppfinning gör det möjligt att skapa former som skulle vara svåra att åstadkomma av massivt trä. Kameran innehåller även gummiträ och är målad med organiska, vattenbaserade färger utan gifter, bly och andra tungmetaller. Träet är ej behandlat med kemikalier. Själva kalejdoskopet som sitter inuti kameran är tillverkat i plast. PlanToys försäkrar sig om att varje produkt uppfyller rigorösa säkerhetskrav. CE-märkt. PlanToys forskarlag har utvecklat ett organiskt, formaldehyd fritt lim som är giftfritt och helt fritt från ohälsosamma kemikalier. Leksaken uppfyller alla ASTM (American Society for Testing and Materials) säkerhetsstandarder och European Safety Standards (EN71).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PlanToys – Kanin Racerbil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *