PlanToys – Små Vägmaskiner – Gula, 3st

PlanToysArtnr: 30782

20.99 

PlanToys – Små Vägmaskiner – Gula, 3st

PlanToys Artnr: 30782
LOPPU
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Små fordon för vägarbete. I setet ingår en grävmaskin, schaktmaskin och en vält. Passar utmärkt till vårt parkeringsgarage i trä. Tillverkad i gummiträ och målad med giftfria färger. Innehåller smådelar och bör ej användas av barn under 3 år. Lue lisää

20.99 

Väliaikasesti loppu varastosta

Description

Små Vägmaskiner 

Små vägarbetsfordon för barn som tycker om att leka med småbilar. I setet ingår en grävmaskin, en schaktmaskin och en vält. Grävmaskinen som har bandhjul kan snurra ett helt varv och har en rörlig skopa. Schaktmaskinen har bandhjul och kan lyfta skopan upp och ner. Välten är hjulburen och kan rotera välten i sidled. Alla fordon rullar bra på bordet eller golvet. Passar alldeles utmärkt till den lilla entreprenören.

Antal: 1 st grävmaskin, 1 st schaktmaskin och 1 st vält.

Färg: Gula.

Ålder: Från 3 år och uppåt.

Storlek: Ca 3,8 x 14,2 x4,8 cm.

Material: Tillverkad av ekologiskt gummiträd som inte längre går att använda för utvinning av gummi. Målad med giftfria färger. PlanToys försäkrar sig om att varje produkt uppfyller rigorösa säkerhetskrav. Däcken är tillverkade i gummi och plast. CE-märkt. Förpackningen är tillverkad av återvunnet papper och tryckt med soyabläck.

Fakta: Tillverkad av gummiträ och målad med organiska, vattenbaserade färger utan gifter, bly och andra tungmetaller. De vattenbaserade färgerna är säkerhetscertifierade och säkra för barn i alla åldrar. Träet är ej behandlat med kemikalier. Tillverkarens forskarlag har utvecklat ett organiskt, formaldehyd fritt lim som är giftfritt och helt fritt från ohälsosamma kemikalier. Leksaken uppfyller alla ASTM (American Society for Testing and Materials) säkerhetsstandarder och European Safety Standards (EN71).

Märk: Innehåller smådelar och bör ej användas av barn under 3 år.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PlanToys – Små Vägmaskiner – Gula, 3st”

Your email address will not be published. Required fields are marked *