PlanToys – Vroom Car, Light Blue

PlanToysArtnr: 31731

19.99 

31371-Vroom-Car-300x300.png
31371-Vroom-Car-1-300x300.png
31371-Vroom-Car-2-300x300.png
31371-Vroom-Car-3-300x300.png

PlanToys – Vroom Car, Light Blue

PlanToys Artnr: 31731
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vroom, vroom! En bil av trä som är speciellt utformad för att passa de mindre barn och deras händer. Enkel att greppa, rulla och köra. Tillverkad av trä och målad med giftfria färger. Från 1 år. Lue lisää

19.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Vroom Car

Vroom, vroom! Den här fina bilen från Plan Toys är speciellt utformad för att vara enkel att greppa och leka med för de mindre barnen. Den är lätt att ta fast, rulla, köra och styra på. Lek med den på golvet, på mattan eller på soffan. Tillverkad av gummiträ och målad med giftfria färger.

Bilen kommer att hjälpa till att utveckla barnets finmotorik och hand-öga-koordination.

Ålder: Från 3 år och uppåt.

Storlek: 7 x 10.7 x 8.3 cm.

Material: Tillverkad av gummiträ som inte längre går att använda för utvinning av gummi. Målad och lackad med giftminimerade färger. PlanToys försäkrar sig om att varje produkt uppfyller rigorösa säkerhetskrav. CE-märkt. Förpackningen är tillverkad av återvunnet papper och tryckt med soyabläck.

Fakta: Tillverkad av gummiträ och målad med organiska, vattenbaserade färger utan gifter, bly och andra tungmetaller. De vattenbaserade färgerna är säkerhetscertifierade och säkra för barn i alla åldrar. Träet är ej behandlat med kemikalier. Tillverkarens forskarlag har utvecklat ett organiskt, formaldehyd fritt lim som är giftfritt och helt fritt från ohälsosamma kemikalier. Leksaken uppfyller alla ASTM (American Society for Testing and Materials) säkerhetsstandarder och European Safety Standards (EN71).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PlanToys – Vroom Car, Light Blue”

Your email address will not be published. Required fields are marked *