Pura – Sport Vattenflaska Rostfritt Stål med Silikonhölje 550 ml, Aqua

Pura StainlessArtnr: 32725

27.99 

B18BMAS-550-ml-Aqua-300x300.png
32333-Pura-Sport-Vattenflaska-Rostfritt-Stal-med-Silikonholje-550-ml-Mint-1-300x300.png
32333-Pura-Sport-Vattenflaska-Rostfritt-Stal-med-Silikonholje-550-ml-Mint-2-300x300.png
32333-Pura-Sport-Vattenflaska-Rostfritt-Stal-med-Silikonholje-550-ml-Mint-3-300x300.png

Pura – Sport Vattenflaska Rostfritt Stål med Silikonhölje 550 ml, Aqua

Pura Stainless Artnr: 32725
UUTTA
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Pura Big Mouth Sport Bottle vattenflaska i rostfritt stål. Vattenflaskan har en läckagesäker sportkork i silikon som ger ett snabbt och fritt flöde. Rymmer 550 ml och passar vuxna samt barn från ca 6 år. Färg: Aqua/blå. Lue lisää

27.99 

Jäljellä

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Pura Sport Bottle – 550 ml

Puras vattenflaska i rostfritt stål är 100 % plastfri och helt fri från BPA, ftalater och bly. Vattenflaskan har en läckagesäker sportkork i silikon som passar både barn och vuxna. Sportkorken har en stor öppning vilket gör den lätt att dricka ur. Den stora öppningen i sportkorken ger ett snabbt och fritt flöde när man dricker ur flaskan.

Flaskan har ett smart silikonhölje som ger ett bra grepp för händerna och som samtidigt hjälper till att skydda flaskan mot stötar. På sidan av silikonhöljet sitter en ring som man kan bära flaskan i. Som tillbehör att köpa till finns silikonsugrör, drickpip och olika dinappar. Vattenflaskan är lätt och skön att hålla i.

Flaskan är avsedd för kalla och ljumma drycker.

Ålder: Flaskan passar barn från ca 6 år.

Storlek: 550 ml. Flaskan är 7 cm i diameter och 19 cm hög med sportkork (ca 16 cm hög utan kork).

Vikt: 210 g.

Färg: Aqua. Spegelblank + blått silikonhölje.

Kork: 1 st sportkork i medicinskt silikon följer med vattenflaskan (Big Mouth™ Silicone Sport Top).

Skötselråd: Diska vattenflaskan och alla delar innan första användning. Flaskan och alla delar kan diskas för hand eller i diskmaskin. Kanterna inuti flaskan är rundade för att den ska vara lätt att rengöra. Tål ej att värmas i mikro! Flaskan kan steriliseras genom att placeras i kokande vatten i ca 5-10 minuter. Silikonhöljet tas enkelt bort genom att man blöter ner det och tillsätter lite diskmedel. Då glider det av lätt. Sätt tillbaka silikonhöljet på samma sätt med hjälp av lite diskmedel och vatten, skölj flaskan efteråt.

Material: Flaskan är tillverkad av 18/8 (#304), livsmedelsklassat rostfritt stål (ingen liner/invändig beläggning behövs) och tar inte åt sig eller ger ifrån sig smaker. Den är resistent mot bakterier som har svårt för att fästa på ytor av rostfritt stål. 100 % återvinningsbar, återanvändbar, miljövänlig, livsmedelssäker, korrosionsbeständig och utformad för att hålla i en evighet. Metallkragen är tillverkad av rostfritt stål. Sportkorken och silikonhöljet är tillverkade i medicinskt silikon.

Fakta: Vattenflaskan uppfyller EU-standard och är Non-Toxic certifierad. Flaskan är fri från BPA, ftalater, bly och andra gifter. Pura Kiki uppfyller alla FDA, CPSC, Europeiska kommissionens direktiv 10/2011, tyska LFGB regler och/eller riktlinjer.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pura – Sport Vattenflaska Rostfritt Stål med Silikonhölje 550 ml, Aqua”

Your email address will not be published. Required fields are marked *