Rahua – Voluminous Dry Shampoo, 51 g

RahuaArtnr: RAH012

38.59 

Rahua_Dry_Shampoo_1024x-300x300.jpg
Skärmavbild-2020-09-17-kl.-18.23.35-300x176.png

Rahua – Voluminous Dry Shampoo, 51 g

Rahua Artnr: RAH012
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Rahuas effektiva ekologiska torrschampo är tillverkat med växtbaserade ingredienser och gör håret och hårbotten rent och fräscht. Det ger håret textur och volym och gör på så vis stylingen enkel. Pulvret är förpackat i en miljövänlig dispenser utan aerosoler. 51 gram. Lue lisää

38.59 

Jäljellä

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Voluminous Dry Shampoo

Rahuas effektiva torrschampo är tillverkat med växtbaserade ingredienser och förpackad i en miljövänlig dispenser utan aerosoler. Basen består av naturlig lera och ekologisk tapioka (cassava rot stärkelse av livsmedelskvalitet). Tiil det är det tillsatt ekologisk sjärnanis som är antibakteriellt och vanilj som ger en mild, fin doft.

Vad gör den:
Torrschampot gör håret och hårbotten rent och fräscht. Det ger håret textur och volym och gör på så vis stylingen enkel. Cassava stärkelse absorberar olja, svett och smuts från hårbotten och håret och bygger en stödjande bas för långvariga hållbara stilar.

Passar:
Alla hårtyper.

Användning:
Spraya i hårbotten, massera in och styla vid behov.

Fritt från:
– Animaliska produkter
– Aerosoler
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener & phenoxyetanol
– Syntetiska doftämnen

Volym:
51 gram.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rahua – Voluminous Dry Shampoo, 51 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingredienser:
Fuller’s earth (lera) Organisk Tapiokastärkelse (Kassava rot), Illicium Verum (Stjärnanis), Vanilj Planifolia, Citronsyra.