Weleda – Tandgel för Barn (tandkräm) Utan Flour, 50 ml

WeledaArtnr: WE209

5.99 

Weleda – Tandgel för Barn (tandkräm) Utan Flour, 50 ml

Weleda Artnr: WE209
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tandgel är en mild tandkräm för barn speciellt framtagen för rengöring och vård av mjölktänder och för att bevara munfloran i naturlig balans. Denna tandkräm är utvecklad i samarbete med tandläkare. 50 ml. Lue lisää

5.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Weleda – Tandgel för Barn Utan Flour, 50 ml

Tandgel är en mild tandgel för barn speciellt framtagen för rengöring och vård av mjölktänder och för att bevara munfloran i naturlig balans. Denna tandkräm är utvecklad i samarbete med tandläkare.
Kisel rengör tänderna skonsamt och bidrar till att motverka plack genom regelbunden tandborstning. Innehåller extrakt av ringblomma som hjälper till att vårda tandköttet.

Den milda kompositionen i tandgelen innehåller inga farliga substanser och är därför inte heller farlig om barnet råkar svälja den. Smaken är frisk och sötaktig som barn brukar tycka om. Det är speciellt viktigt att använda en tandkräm utan fluor, då små barn som inte lärt sig att spotta sväljer tandkrämen innehållande fluor som är giftigt. Innehåller inte pepparmynta.

Fritt från:
*fluorider.
*artificiella sötningsmedel.
*tensider.

Användning:
Används på mjuk tandborste. Borsta mjukt och noggrant så att gelen fördelas jämnt på alla tänder. Den milda kompositionen innehåller inga substanser som belastar organismen om gelen sväljs.

Volym:
50 ml.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Weleda – Tandgel för Barn (tandkräm) Utan Flour, 50 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INCI:
Glycerin, Water (Aqua), Silica, Algin (från alger), Calendula Officinalis Flower Extract (ringblomma extrakt), Prunus Amygdalus Ducis Oil (mandelolja), Esculin, Aroma, Limonene**. ** finns naturligt i eteriska oljor.