Yin Your Skin Kuulas Gua Sha Beauty Roller

Yin Your SkinArtnr: 31079

29.99 

yin-your-skin-jade-roller-300x300.jpg
Yin-Your-Skin-KUULAS-Jaderulle-300x350.jpg

Yin Your Skin Kuulas Gua Sha Beauty Roller

Yin Your Skin Artnr: 31079
UUTTA
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Denna Gua sha roller som heter Kuula är perfekt att använda som en del i din hudvårdsrutin för behandling av ansikte, hals, nacke och dekolletage. En roller är ett underbart verktyg för omedelbar vitalitet och fräsch glöd på huden. Läs gärna hela texten nedan. 1 styck i vacker låda. Lue lisää

29.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Yin Your Skin Gua Sha Roller Kuula

Denna Gua sha roller som heter Kuula är perfekt att använda som en del i din hudvårdsrutin för behandling av ansikte, hals, nacke och dekolletage.

En roller är ett underbart verktyg för omedelbar vitalitet och fräsch glöd på ansikte, hals och dekolletage. Att rolla är ett mycket enkelt och effektivt sätt att öka din blodcirkulation, vilket gör att din hud omedelbart känns både stramare och ljusare.

På finska betyder Kuulas en viss glöd som inte riktigt går att översätta. Föreställ dig bara den nordiska vinter morgonsolen som lyser upp snöytan och får den att se ut som ett gnistrande hav av diamanter. Läs mer om Gua sha* längst ner.

Vad gör den:
Enligt traditionell kinesisk medicin ska Gua sha stenar väcka hudens naturliga energi och lyster till liv och aktivera blodcirkulationen, ta bort svullnad och göra huden fastare.

Passar:
Alla hudtyper.

Viktigt – Gua sha rekommenderas inte:
Om huden är mycket känslig, skadad eller inflammerad.
Om det förekommer rosacea, couperosa, akne eller perioral dermatit på huden.
Om fillers eller botox har applicerats på huden under de senaste tre månaderna.
Om du har aneurysm, trombos eller avancerad åderförkalkning.

Användning:
Du kan rolla ansiktet på rengjord hud innan du applicerar hudvårdsprodukter eller som avslutning på din vanliga hudvårdsrutin.

Skötsel:
Efter användning rengör du stenen med tvål och vatten och torkar av den ordentligt. Om du använder verktyget för att behandla andra ska du även desinficera det efter varje behandling.

Storlek:
Ca 11.5 cm.

Material:
Yin Your Skins Gua sha sten är tillverkad av jadesten. Tänk på att gua sha-verktyget tillverkas av natursten, och därför är varje verktyg unikt och färgerna kan variera. Ett gua sha verktyg av natursten är gjort för att hålla för evigt så länge det inte tappas i hårt golv.

Alla Yin Your Skin stenar har sitt ursprung i Kina. Jaden är Xiuyan jade från staden Xiuyan i provinsen Liaoning. Enligt tillverkaren är arbetsförhållandena och arbetssäkerheten i anläggningen och stenbrotten bra. För att säkerställa en hållbar jadeutvinning och korrigera miljöpåverkan korrigeras marken, omgivningarna och växtligheten efter utvinningen. Förpackningarna tillverkas och monteras i Estland.

*Vad är Gua sha?

Gua sha är en tusen år gammal kroppsbehandling baserad på kinesisk medicin. Kosmetisk gua sha skiljer sig från traditionell kinesisk gua sha eftersom den kombinerar olika tekniker. Med andra ord har gua sha för ansiktet utvecklats specifikt som en skönhetsbehandling. Det får huden att se skulpterad, levande och ljus ut och lindrar svullnader. Vid gua sha appliceras strykningar på huden med ett platt verktyg, vanligen tillverkat av jade, biansten eller ben. Behandlingen löser spänningar och stimulerar cirkulationen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yin Your Skin Kuulas Gua Sha Beauty Roller”

Your email address will not be published. Required fields are marked *