Yin Your Skin Lahja Gua Sha Facial Tool

Yin Your SkinArtnr: 31078

36.99 

yin-your-skin-gua-sha-sten-300x300.jpg
Yin-Your-Skin-LAHJA-Gua-sha-spatel-för-ansikte-300x350.jpg

Yin Your Skin Lahja Gua Sha Facial Tool

Yin Your Skin Artnr: 31078
UUTTA
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Gör en Gua sha behandling som avslutning på din vanliga hudvårdsrutin. Denna Gua sha jadesten som heter Lahja är perfekt att använda som en del i din hudvårdsrutin för behandling av ansiktet. Med sina vackra kurvor är stenen ett utmärkt hjälpmedel för ansiktets benstruktur och huden runt ögonen. Läs gärna hela texten nedan. 1 styck i vacker låda. Lue lisää

36.99 

Jäljellä

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Yin Your Skin Gua Sha Sten Lahja

Denna Gua sha sten som heter Lahja är perfekt att använda som en del i din hudvårdsrutin för behandling av ansiktet.

Med sina vackra kurvor är stenen ett utmärkt hjälpmedel för ansiktets benstruktur, käklinjen, hakan, käkmuskulaturen och huden runt ögonen. Det är ett mångsidigt verktyg för att utforska ansiktets form och behärska de grundläggande teknikerna.

Om du är ny i Gua sha världen och undrar vilket verktyg du ska börja med är Lahja ett utmärkt val. På finska betyder Lahja ”gåva”. Det är vad egenvård handlar om. Ge dig själv tid, kärlek och uppmärksamhet.

Vad gör den:
Enligt traditionell kinesisk medicin ska Gua sha stenar väcka hudens naturliga energi och lyster till liv och aktivera blodcirkulationen, minska svullnad och göra huden fastare.

Passar:
Alla hudtyper.

Viktigt – Gua sha rekommenderas inte:
Om huden är skadad eller inflammerad.
Om det förekommer rosacea, couperosa, akne eller perioral dermatit på huden.
Om fillers eller botox har applicerats på huden under de senaste tre månaderna.
Om du har aneurysm, trombos eller avancerad åderförkalkning.

Användning:
Gör en gua sha behandling som avslutning på din vanliga hudvårdsrutin. Använd extra nätta tag om du har känslig hy. Det går också bra att behandla under eller ovanför ett problemområde.

  • Börja alltid med att rengöra ditt ansikte.
  • Återfukta sedan huden med valfritt ansiktsvatten eller serum.
  • Applicera en ansiktsolja för att få stenen att glida behagligt på huden.
  • Stryk stenen över huden med nätta tag. Stenen ska vara något vinklad mot huden.
  • Stryk 6 eller fler gånger på varje område.
  • Börja med att svepa stenen nerifrån upp till hakan, käklinjen och hårfästet i nacken.
  • Stryk sedan med lyftande tag från mitten av ansiktet utåt och uppåt till hårfästet.
  • Massagen ska kännas avslappnande och skön.
  • Ta bort eventuell överflödig olja från huden.

Skötsel:
Efter användning rengör du stenen med tvål och vatten och torkar av den ordentligt. Om du använder verktyget för att behandla andra ska du även desinficera det efter varje behandling.

Innehåll: 
Gua Sha sten ca 11 cm.
Instruktionshäfte på finska, engelska och svenska.

Material:
Yin Your Skins Gua sha sten är tillverkad av jadesten. Tänk på att gua sha-verktyget tillverkas av natursten, och därför är varje verktyg unikt och färgerna kan variera. Ett gua sha verktyg av natursten är gjort för att hålla för evigt så länge det inte tappas i hårt golv.

Alla Yin Your Skin stenar har sitt ursprung i Kina. Jaden är Xiuyan jade från staden Xiuyan i provinsen Liaoning. Enligt tillverkaren är arbetsförhållandena och arbetssäkerheten i anläggningen och stenbrotten bra. För att säkerställa en hållbar jadeutvinning och korrigera miljöpåverkan korrigeras marken, omgivningarna och växtligheten efter utvinningen. Förpackningarna tillverkas och monteras i Estland.

Vad är Gua sha?

Gua sha är en tusen år gammal kroppsbehandling baserad på kinesisk medicin. Kosmetisk gua sha skiljer sig från traditionell kinesisk gua sha eftersom den kombinerar olika tekniker. Med andra ord har gua sha för ansiktet utvecklats specifikt som en skönhetsbehandling. Det får huden att se skulpterad, levande och ljus ut och lindrar svullnader. Vid gua sha appliceras strykningar på huden med ett platt verktyg, vanligen tillverkat av jade, biansten eller ben. Behandlingen löser spänningar och stimulerar cirkulationen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yin Your Skin Lahja Gua Sha Facial Tool”

Your email address will not be published. Required fields are marked *