Yin Your Skin Lovi Gua Sha Comb

Yin Your SkinArtnr: 31080

36.99 

gua-sha-kam-300x300.jpg
Yin-Your-Skin-LOVI-Gua-sha-kam-300x350.jpg

Yin Your Skin Lovi Gua Sha Comb

Yin Your Skin Artnr: 31080
UUTTA
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lovi kam är en Gua sha klassiker. Den är lämplig för hela kroppen från topp till tå och är ett utmärkt verktyg för allmänt välbefinnande. Den U-formade änden med en skåra följer de naturliga konturerna på käklinjen, kindbenen och nackens fram- och baksida, medan den långa sidan fungerar bra för dekolletage, ansikte och hela kroppen. Att kamma huden och särskilt hårbotten känns gudomligt. Det släpper spänningar och stress. Läs gärna hela texten nedan.1 styck. Lue lisää

36.99 

Jäljellä

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Yin Your Skin Gua Sha Kam Lovi

Lovi kam är en Gua sha klassiker. Den är lämplig för hela kroppen från topp till tå och är ett utmärkt verktyg för allmänt välbefinnande. Den U-formade änden med en skåra följer de naturliga konturerna på käklinjen, kindbenen och nackens fram- och baksida, medan den långa sidan fungerar bra för dekolletage, ansikte och hela kroppen. Att kamma huden och särskilt hårbotten känns gudomligt. Det släpper spänningar och stress.

På finska är Lovi ett ord för djup trance. Förr i tiden var Lovi ett sällsynt sinnestillstånd som endast kunde uppnås med hjälp av en schaman. Läs mer om Gua sha* längst ner.

Vad gör det:
Enligt traditionell kinesisk medicin ska Gua sha stenar väcka hudens naturliga energi och lyster till liv och aktivera blodcirkulationen, ta bort svullnad och göra huden fastare. Att kamma huden och särskilt hårbotten känns gudomligt. Det släpper spänningar och stress.

Passar:
Alla hudtyper.

Viktigt – Gua sha rekommenderas inte:
Om huden är mycket känslig, skadad eller inflammerad.
Om det förekommer rosacea, couperosa, akne eller perioral dermatit på huden.
Om fillers eller botox har applicerats på huden under de senaste tre månaderna.
Om du har aneurysm, trombos eller avancerad åderförkalkning.

Användning:
En gua sha-kam används tillsammans med en ansikts- eller kroppsolja som får kammen att glida behagligt på huden.
På ansiktet: Gör en gua sha-behandling som avslutning på din vanliga hudvårdsrutin. Återfukta först huden med ansiktsvatten eller serum och sedan din fuktkräm (det som ingår i din vanliga rengöringsrutin). Applicera sedan en ansiktsolja som används som ett massagemedel för att få stenen att glida behagligt på huden.

Skötsel:
Efter användning rengör du stenen med tvål och vatten och torkar av den ordentligt. Om du använder verktyget för att behandla andra ska du även desinficera det efter varje behandling.

Storlek:
Ca 9 cm.

Material: Yin Your Skins Gua sha sten är tillverkad av jadesten. Tänk på att gua sha-verktyget tillverkas av natursten, och därför är varje verktyg unikt och färgerna kan variera. Ett gua sha verktyg av natursten är gjort för att hålla för evigt så länge det inte tappas i hårt golv.

Alla Yin Your Skin stenar har sitt ursprung i Kina. Jaden är Xiuyan jade från staden Xiuyan i provinsen Liaoning. Enligt tillverkaren är arbetsförhållandena och arbetssäkerheten i anläggningen och stenbrotten bra. För att säkerställa en hållbar jadeutvinning och korrigera miljöpåverkan korrigeras marken, omgivningarna och växtligheten efter utvinningen. Förpackningarna tillverkas och monteras i Estland.

*Vad är Gua sha?

Gua sha är en tusen år gammal kroppsbehandling baserad på kinesisk medicin. Kosmetisk gua sha skiljer sig från traditionell kinesisk gua sha eftersom den kombinerar olika tekniker. Med andra ord har gua sha för ansiktet utvecklats specifikt som en skönhetsbehandling. Det får huden att se skulpterad, levande och ljus ut och lindrar svullnader. Vid gua sha appliceras strykningar på huden med ett platt verktyg, vanligen tillverkat av jade, biansten eller ben. Behandlingen löser spänningar och stimulerar cirkulationen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yin Your Skin Lovi Gua Sha Comb”

Your email address will not be published. Required fields are marked *