SAMARBETE Osteostrong & Glimja

– Läs mer om Glimjas helhetshälsautbildning KÄRNSTARK nedan, och om alla Glimjas produkter på menyerna ovan.

KÄRNSTARK – Bygg hållbar hälsa för hela livet med mer energi, styrka och glädje

Vi vet mycket idag hur människokroppen fungerar och vad vi behöver för att öka vårt välmående. För dig som individ kan det också bli mycket information och ibland vet man inte var man skall börja eller vad som är bra för just dig.

Du vet att en stark kropp och ett lugnt sinne är livsviktigt men det är inte så lätt. Först ska du läsa på den senaste forskningen och leta upp de bästa verktygen. Sedan ska du också se till att faktiskt använda dem.

För att underlätta din hälsoresa har vi skapat utbildningskonceptet Kärnstark tillsammans med OsteoStrong och Pepstep.

Med hjälp av vår modell för helhetshälsa på Kärnstark kan vi stötta dig att göra det både roligare, enklare och mer lättsamt att hitta ett sätt för dig att öka ditt välmående. Du kan göra det själv tillsammans med en coach eller tillsammans i en grupp där ni stödjer och hjälper varandra på resan.

Du kan redan nu boka in ett personligt samtal gratis för att få reda på mer eller vara med på våra LIVE webinar, läs mer längre ner.

SAMARBETE Osteostrong & Glimja 1


I Kärnstark lär vi tillsammans ut helhetshälsa i form av onlinekurser, gruppaktiviteter, personlig individuell coaching, fysisk träning och rådgivning om kost och näringspaket m.m. Självklart med ett extra fokus på näring för benhälsa och att stärka skelettet.

Vi ger även tips, råd och inspiration om du vill komma igång direkt på egen hand. Läs mer nedan.

Vi är väldigt glada för detta samarbete och senaste evenemanget tillsammans då Osteostrong Sickla fyllde 1 år. Vi vill dela vår glädje med en rabattkod i Glimjas webbshop. Rabattkoden Osteostrong ger 10% på nästan allt och gäller till 31 maj.

SAMARBETE Osteostrong & Glimja 2

I Osteostrongpodden ovan berättar vi om oss och att vi älskar att utforska hur vi själva kan läka och få mer energi, styrka och glädje i hela livet samt inspirera, utbilda och dela med oss av det.

Bilden ovan visar de olika delarna för att bygga en hållbar helhetshälsa hela livet.

Kärnstark GRUNDKURS med start 17/5 – Häng på!

För att göra det ännu enklare att komma igång så kör vi nu igång en Grundkurs Kärnstark, där du får ta del av alla tre områden, SINNE, NÄRING och RÖRELSE under en period på 5 veckor.
Pris: 995kr (ink. moms
)

För att boka in dig klicka här –>
Beskrivning av GRUNDKURS klicka här –>

Kärnstark kurs: Sinne, Näring & Rörelse

Har du kommit till punkten i livet då du känner att det är nu eller aldrig?

Tillsammans är allt enklare och framför allt roligare. Kärnstark består av kurser online där du med andra deltagare lär dig de mest beprövade metoderna för mer välmående och sedan hjälper coachen och ni vandra att faktiskt åstadkomma de resultat var och en önskar.

Vill du må bättre, stödja läkning och få mer energi, styrka och glädje och få den att hålla hela livet? Då är detta kursen för dig.

Kärnstark är uppdelad i olika moduler, som beskrivs nedan.
En 5-veckors modul för Kärnstark Grundkurs där vi lär ut från alla delar i vår modell på ett enkelt och grundläggande sätt.
En fortsättning av grundkursen är sedan tre olika 6-veckors moduler där du kan välja vilken del i vår modell av helhetshälsa som du vill fördjupa dig inom: Sinne, Näring och Rörelse.

Kursmodul: Grundkurs SINNE NÄRING RÖRELSE
Kursstart: 17/5 intro 90 min kl 19:00-20:30
Längd: 5 veckor
Mötestillfällen: 22/5, 25/5, 29/5, 1/6 kl 19-20:30

Beskrivning av GRUNDKURS klicka här –>

Boka grundkurs klicka här –>

Kursmodul: SINNE fortsättning
Kursstart: TBD
Längd: 6 veckor
Mötestillfällen: Onlineträffar på onsdagar kl 16:00-17:30

Kursmodul: NÄRING fortsättning
Kursstart: TBD
Längd: 6 veckor
Mötestillfällen: Onlineträffar på tisdagar kl 16:00-17:30

Kursmodul: RÖRELSE fortsättning
Kursstart: TBD
Längd: 6 veckor
Mötestillfällen: Onlineträffar på torsdagar kl 16:00-17:30

Kursbeskrivningar läs mer här –>

Intresserad av att veta mer, fyll i namn och email så kontaktar vi dig –>

För bokning och priser klicka här formulär –>

Personlig livs- & hälsocoaching, träning & näringsrådgivning

Behöver du stöd på vägen?

Med en egen personlig coach och rådgivare får du stöd och det blir lättare att nå dina mål oavsett om det handlar om:

  • Livs- och hälsocoaching för att hitta in till din egen kärna där du känner en stabil trygghet för att leva mer av det livet du önskar.
  • På ett kul sätt komma igång och utveckla den fysiska träningen just på den nivå du önskar. Finns möjlighet både individuellt och i grupp.
  • Få individuella råd om kost och näring för mer energi, styrka och glädje. T ex får du i dig all näring som behövs för att stödja benhälsa och tillväxt?

Kursbeskrivningar och priser, läs mer här –>

Intresserad av att veta mer, fyll i namn och email så kontaktar vi dig –>

Boka, fyll i detta formulär –>

Är du intresserad och vill veta mer?

Du varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal 25 minuter för att få mer information om vilka/vilken kursmodul eller individuell coaching och rådgivning som skulle kunna passa dig.

Fyll i namn och email så kontaktar vi dig –>

Vill du köra igång direkt på egen hand?

För dig som vill köra igång direkt på egen hand med en mer hälsosam livsstil med mer energi, styrka och glädje kommer här några tips.

Glimjas guide för att välja kost och kosttillskott – Grundfokus i guiden har varit att säkra upp näring som är viktig för benhälsa och att stärka skelettet och sedan bygga på med mer näring som är värdefull för optimal helhetshälsa.

Vi har också tagit fram en samling av alla näringstillskott som vi rekommenderar för benhälsa som finns i Glimja-shopen.
Rekommenderade kosttillskott för benhälsa

Glimjas blogg – här finns massor av inspiration för ett glädjefyllt och hälsosamt liv med naturliga och ekologiska produkter utan skadliga ämnen inom kost, näring, skönhet, barn, hem och familj. Börja t ex med 11 enkla tips om kosthållning för optimal hälsa (2023)

Glimjas nyhetsbrev
Gör som 70.000+ andra hälsointresserade och prenumerera på Glimjas nyhetsbrev så får du:
– Exklusiva rabatter, erbjudanden & tävlingar
– Intressanta artiklar, tips och recept
– Förhandstillgång till nya produkter
Anmäl dig här, eller skriv in din email längst ner på sidan —>

Coacher och rådgivare

SAMARBETE Osteostrong & Glimja 3

Maria Boström PhD

Grundare Pepstep, Föreläsare, inspiratör, transformativ ICF Coach, stress- och friskvårdsterapeut

Brinner för och är alltid mycket nyfiken på hur vi människor fungerar med fokus på sinne, tankar och medvetenhet. Jag ser hur allt hänger ihop så att vi kan styra våra liv inifrån och ut och må bra. T ex är självkärlek och tron på att vi duger en bristvara för många idag. 

Som grundare av PepStep och med mer än 15 års erfarenhet av projektledning, personalansvar, sälj och rekrytering i roller som konsult, forskare, chef, coach och ledare har hon omfattande erfarenhet av det mänskliga mötet. Hon ser helheten och hur det går att skapa mycket mer välmående för den som vill. 

Livsmotto – “Lev inifrån och ut”- “Du är aldrig ensam” – ”Mer bus och lek”

SAMARBETE Osteostrong & Glimja 4

Andreas Sjöstrand

Träningsexpert, föreläsare och coach specialiserad på hälsa, outdoor och växtbaserad kost

Brinner för att bidra och inspirera till en aktiv, hälsosam och hållbar livsstil. Vill bidra med mer medvetenhet om hur varje individ kan ta ansvar över sitt liv och bära makten att själva påverka sin hälsa med metoder som, träning, mat, mental närvaro mm.

Gedigen erfarenhet från att ha drivit koncept-gym, ekologiska restauranger och även tävlat i VM i CrossFit.

Stort intresse för helhetshälsa och har själv forskat och aktivt utvecklat sitt välmående, prestation och återhämtning. Andreas fyller själv på med inspiration från många av världens ledande experter. 

Min favorit strategi för att landa här och nu, är att var i naturen och jag kallar det att jag befinner mig i uterummet.

SAMARBETE Osteostrong & Glimja 5

Rahima Knutsson

Grundare Glimja, Näringsexpert & Produktspecialist inom hälsa och naturlig skönhet.

Älskar att sprida information om hur vi kan öka vårt välmående och har ett stort fokus just inom den näring vi ger våra kroppar både fysisk och mentalt. Rahima arbetar som produktspecialist både inom området näring och kroppsvård på Glimja. Hon är utbildad inom näring, örter, yoga, massage, ljudläkning, meditation och personlig utveckling och har de senaste 30 åren fokuserat på hur man kan må bra både i kroppen, mentalt och i själen.

Hon brinner för förståelsen av att vi alla kan lära oss vara med det som är i ett varande bortom idéer och trossystem.

SAMARBETE Osteostrong & Glimja 6

Mikael Boström MSc

Grundare Glimja, Inspiratör, föreläsare och ledare inom hälsa, mindset och entreprenörskap

Älskar att inspirera sin omgivning med olika insikter för att kunna leva sin dröm och få ut just det varje individ önskar av livet. Allt detta blir möjligt med en kul, hälsosam och hållbar livsstil. 

Entreprenör och grundare av Glimja och Packsize för en hälsosam och hållbar värld.

Utbildning och erfarenhet inom hälsa, personlig utveckling, robotautomation, management, ledarskap och entreprenörskap. Han har stor passion och nyfikenhet för utveckling på alla plan och att leva som han lär för att testa hur energirik, stark och vital en människa kan bli och hur länge. Detta är starkt kopplat till inbromsning och reversering av åldrandet som är så kul och spännande!

Vad tycker våra kunder?

OM GLIMJA

Vi på Glimja brinner för att du ska kunna vara ditt bästa jag. Fylld av energi, sprudlande vitalitet och styrka för att leva livet som du drömmer om. Genom att förenkla en godare hälsa vill vi hjälpa dig dit. Därför säljer vi bara de bästa, naturliga produkterna inom kosttillskott, hälsokost, kroppsvård, skönhet, köksmaskiner och hem. För att du ska kunna känna dig helt trygg i vår shop säljer vi bara giftfria produkter som är skonsamma för dig och din familj. Om du inte vet vilka produkter som passar dina behov erbjuder vi alltid gratis produktrådgivning över mail eller telefon. Oavsett om du lever efter Medical Medium, Noo Poo, paleo eller är vegan har vi produkter att rekommendera dig.

För att må bra och känna dig full av energi krävs att du lever ett hälsosamt liv. En varierad kost rik på näringsämnen du behöver ger dig bra grundförutsättningar till att vara frisk och förebygga sjukdomar. Men att få i sig rätt mängder näring kan vara svårt för många. Då är det en god idé att komplettera med ekologisk hälsokost, det vill säga mat och kosttillskott som tillför extra näring. Några exempel på hälsokost vi säljer är pulver rika på antioxidanter, greens som spirulina, dulse och korngärsjuicepulver, samt medicinalsvampar som chaga och reishi. Till hälsokost räknas även hälsosamma örter & kryddor, t.ex. Gurkmeja och citronmeliss.

Våra naturliga kosttillskott är utvalda med stor omsorg så att de inte innehåller några onödiga tillsatser. De flesta kosttillskotten är även veganska så att djuren och naturen kan glimja lika mycket som du. Till exempel säljer vi bara Omega 3 gjord på algolja istället för fisk som är den vanligaste formen. Andra vanliga vitaminer och mineraler många svenskar har brist av är D-vitamin, Magnesium, Zink, Vitamin B12 och C-vitamin. Med fel nivåer av dessa i kroppen är det svårt att känna sig glimjande. Vi letar efter de bästa kosttillskotten från hela världen och stoltserar med allt från svenska varumärken som Holistic till Amerikanska storfavoriter som Vimergy, Garden of Life och Global Healing Center.

En av våra grundprinciper är att alla ska ha möjlighet att glimja, oavsett storlek på plånboken. Därför säljer vi även billigare hälsoprodukter. Trots att de inte kostar lika mycket kan du alltid vara säker på att de är av bra kvalitet. Till exempel säljer vi billiga kosttillskott från det prisvärda varumärket Helhetshälsa.

Men det är inte bara vad du stoppar i magen som påverkar hur glimjande du mår. Hur du vårdar din kropp är minst lika avgörande.

Vi säljer inga skönhets- och kroppsvårdsprodukter där djur kommit till skada i processen. Istället satsar vi på ett stort sortiment av cruelty free och veganska produkter. Det gäller allt från schampo och balsam till mascara och nagellack. Du kan också vara säker på att alla våra produkter är parabenfria, sulfatfria och fluorfria.

Att leva en hälsosam och hållbar livsstil blir enklare när du har den bästa utrustningen till hjälp. Som start rekommenderar vi dig att investera i en bra blender, som den prisbelönta mixern Omniblend. Vill du extrahera så mycket näring som möjligt från din mat är det bättre att juica den än att mixa den. En grundregel är att ju mer avancerad en kallpressande juicer är, desto mer näringsämnen extraheras ur ingredienserna. Men vi erbjuder även de bästa, billiga juicemaskinerna, som trots ett lägre pris ger dig riktigt mycket juice för pengarna. Du hittar även andra användbara redskap för hemmet i vår butik, bland annat luftfuktare, vattenrenare och vattenkokare i glas.

Välkommen till Glimjafamiljen, tillsammans hjälper vi hela planeten att glimja!

© Glimja AB 2023

Glömt ditt lösenord?

Vänligen ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord.

close

Who we are

Our website address is: http://wpengine.com1.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements

×