A Slice of Green

A Slice of Green

A Slice of Green gör matlådor som inte bara är säkra, hållbara, och mycket praktiska. De är också riktigt stilrena och snygga, med mjuka rundade kanter som ger ett genomtänkt intryck. Produkterna från A Slice of Green är fria från BPA, ftalater och bly.

A Slice of Green

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
21 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

A Slice of Green

Så här långt in på 2000-talet är det inte längre någon nyhet att det kan finnas flera negativa effekter av att vi förvarar vår mat i lådor av plast. Den kanske mest oroväckande risken är att få i sig kemikalier. Och då spelar det ju tyvärr mindre roll hur bra maten vi förvarar i lådan i grund och botten är. Som tur är finns det alternativ som gör att du enkelt kan eliminera den här oron.

A Slice of Green är ett av de allra senaste företagen att hålla koll på för alla som är ute efter matlådor i rostfritt stål. A Slice of Green gör matlådor som inte bara är säkra, hållbara, och mycket praktiska. De är också riktigt stilrena och snygga, med mjuka rundade kanter som ger ett genomtänkt intryck.

Helt enkelt något att småskryta med på lunchrasten!

Det är inte bara till matförvaring som rostfritt stål är en hit. A Slice of Green har även satsat på bland annat dricksglas, vilket är ett vinnande koncept eftersom de är mycket slitstarka och håller även om de hamnar i golvet gång på gång.

Glasen är tillverkade av rostfritt stål 18/8 som har polerats på både in- och utsidan, vilket gör dem extra smakfulla. En perfekt produkt att handla hem inför kommande picknickar, eller att använda i hemmet.

A Slice of Green har många olika produkter så att du kan investera i en plastfri verktygslåda att använda vid alla tillfällen. Varje “slice” du lägger i en rostfri, återvinningsbar matlåda, gör skillnad!

Produkterna från A Slice of Green är fria från BPA, ftalater och bly. De tillverkas i Indien under skarp kontroll när det gäller både arbetsförhållanden och kvalitet, och funkar till det allra mesta i matväg.

Kom ihåg att eftersom A Slice of Green helt har uteslutit plast, så kan riktigt rinniga vätskor riskera att läcka ur lådorna.

Visa hela texten