Aubrey

Aubrey

Ta hand om kropp och hår på bästa sätt med Aubrey Organics naturliga & ekologiska hud- och hårvårdsprodukter. På Aubrey vet de att de bästa ingredienserna ger de främsta produkterna! Detta är den enkla filosofin i hjärtat av företaget som Aubrey Hampton grundade för över 40 år sedan. I sortimentet hittar du schampon, balsam, deodoranter och lotions m.m. som är skonsamma både mot dig och naturen.

Aubrey

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Användningsområde
Passar till
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
1 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Show Filters

Aubrey

Aubrey erbjuder fina alternativ till många av de massproducerade, syntetiska produkterna på marknaden idag. Trots att företaget växt har de höga kraven på ingredienser hos Aubrey inte förändrats ett dugg. I framställningen av sina produkter använder de bara de finaste örterna, samt naturliga växtextrakt och vitaminer.

Du hittar inga parabener, konserveringsmedel,petrokemikalier, artificiella färger eller dofter av något slag. Aubrey tror på rättvisa löner, säkra arbetsförhållanden och att använda ett etiskt förhållningssätt vid handhavande av alla frågor. Alla företagets medarbetare ses som värdefulla, har en röster, och blir lyssnade till. Alla produkter är vegetariska eller veganska och har aldrig testats på djur.

-Inga sulfater
-Inga petrokemikalier
-Inga ftalater & parabener
-Inga syntetiska färger & dofter
-Inga skadliga konserveringsmedel
-Inga djurrester

Aubrey Organics olika certifieringar:
Leaping Bunny
– Alla Aubreys produkter är försedda med Cruelty free-logotypen den ’hoppande kaninen’, en internationellt erkänd symbol för djurvänliga hudvårdsprodukter. Fastställd av koalitionen för konsumentupplysning inom kosmetika (CCMI), en grupp av åtta nationella djurskyddsorganisationer, utgör den hoppande kaninen en enda heltäckande standard. Ingen produkt eller någon av dess ingredienser har testats på djur. Under de senaste 40 åren har Aubrey Organics och dess VD och grundare, Aubrey Hampton, varit motståndare till djurförsök. De har aldrig gjort några tester på djur och kommer heller aldrig att göra detta.

QAI – Quality Assurance International År 1994 blev Aubrey det första kroppsvårdsföretaget, vars ekologiska processer certifierades av Quality Assurance International i San Diego, CA. Deras produktionsanläggning i Florida inspekteras regelbundet och har certifierats som en anläggning där ekologiska råvaror hanteras enligt de standardregler som utfärdats av USA:s National Organic Program, instiftat av USA:s Jordbruksdepartement.

USDA Organic Certification
Ett antal av Aubreys produkter är ekologiskt certifierade av USDA National Organic Program och bär USDA Organic-sigillet som är mycket strikt. Aubrey Organics är positiva till att använda så många ekologiska ingredienser som möjligt i deras naturliga produkter och utökar det ständigt.

Certified to Contain Organic Ingredients NSF
The National Sanitation Foundation är en oberoende, icke vinstdrivande organisation som är världsledande vad gäller att utveckla nationella standarder, inom bl.a. ekologisk hudvård. De samarbetar med Organic Trade Association (OTA) för att skapa en ekologisk standard på kroppsvårdsprodukter. För att uppfylla standarden hos dem, måste produkten innehålla 70% eller mer certifierade ekologiska ingredienser i vikt, och träffa alla andra NSF / ANSI riktlinjer. De tillåter några få konserveringsmedel, liksom vissa nedbrytningsbara tensider som inte amerikanska USDA gör. Aubrey säljer många produkter som uppfyller NSF / ANSI 305 ekologiska certifiering.

BDHI
Tillverkare som tilldelats BDHI:s märke ”Certifierad naturkosmetik” använder naturliga råvaror i sina produkter. Detta kan vara vegetabiliska oljor, fetter och växter, örtextrakt, eteriska oljor och aromatiska ingredienser från kontrollerade ekologiska odlingar eller kontrollerade ekologiska vilda uppsamlingar. Förutom de noggrant utvalda råvarorna, spelar den ekologiska aspekten en viktig roll. Aubrey har flera hårprodukter med denna märkning.

Natural Products Association Seal
Aubrey Organics var den första tillverkaren av naturliga hudvårdsprodukter att certifierats av National Products Association (NPA). Under 2008 fastställde NPA den första och enda nationella standarden för naturliga, personliga hygienprodukter. NPA-certifiering och officiella sigill tilldelas kroppsvårdsprodukter, som passar den striktare definitionen av begreppet ’naturlig’. De är med andra ord utformade för att hjälpa konsumenter att hitta de bästa naturliga produkterna.

Visa hela texten