CoffeeSock

CoffeeSock

CoffeeSock tillverkar ekologiska återanvändbara kaffefilter i Austin, Texas. Bomullen som används är ekologiskt certifierad vilket är mycket bra när man ska brygga kokhett kaffe. CoffeeSocks filter sys för hand och bomullen kommer från Texas och Pakistan.

CoffeeSock

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
2 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Show Filters

CoffeeSock

Att vi i Sverige är storkonsumenter av kaffe är ingen nyhet. Men kanske är det inte så många av oss som reflekterar över vad det innebär när det kommer till förbrukningen av engångsprodukter som kaffefilter? Det amerikanska märket CoffeeSock har valt att satsa på en förändring när det kommer till den saken, genom att producera handgjorda filter i ekologiskt certifierat tyg som kan användas om och om igen.

Efter att skaparna till CoffeeSock lanserat sina första ekologiska kaffefilter år 2011, var responsen så stor att experimenterandet fortsatte. Idag kan du därför ta del av en rad olika modeller av hållbara ekologiska kaffefilter som gör att du snabbt kan minska din förbrukning av engångsfilter. Det är ett bra val för miljön, och i längden också för den som vill spara pengar på köpet.

CoffeeSock är ett familjeföretag baserat i Austin, Texas, och dess grundare är noga med att det är där som tillverkningen ska ske. Dessa filter sys för hand, och även råvaran kommer till viss del från Texas, även om företaget i skrivande stund också behöver importera en del av materialet från Indien och Pakistan. Målet för familjen bakom CoffeeSock är dock att allt tyg som används i produktionen ska härstamma från inhemsk odling så snart som möjligt.

Märkets olika eko-filter har sina egna unika funktioner, och vissa passar för att brygga med hett vatten medan andra är utformade för kallbryggning. Upptäck ett annorlunda sätt att brygga ditt te eller kaffe, och var med och bidra till en mer hållbar värld där naturmiljön bevaras även för kommande generationer.

Ett aktivt val kan börja med att investera i ett hållbart kaffefilter – från ekologiska CoffeeSock.

Visa hela texten