FischerTip

FischerTip

FischerTiP erbjuder något så speciellt som byggbitar i potatisstärkelse, lekfullt färgsatta och redo att användas för alla tänkbara småbyggen. Byggbitarna från FischerTiP fäster utan lim eller tejp. Att låta barnen bygga och jobba med händerna är ett utmärkt sätt att främja både kreativitet och motorik!

FischerTip

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
2 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Show Filters

FischerTip

Dags att pyssla! Att låta barnen bygga och jobba med händerna är ett utmärkt sätt att främja både kreativitet och motorik, samtidigt som det såklart är väldigt roligt.

FischerTiP erbjuder något så speciellt som byggbitar gjorda av potatisstärkelse. Lekfullt färgsatta och redo att användas för alla tänkbara småbyggen.

Byggbitarna från FischerTiP fäster utan lim eller tejp. Det räcker med att du fuktar änden lätt med till exempel en urvriden trasa eller svamp. Sedan går det enkelt att trycka ihop biten med andra byggbitar, eller att fästa den mot papper, trä, eller något annat material som passar bra till pyssel.

Dessa byggbitar av potatisstärkelse är väldigt flexibla och enkla att forma till olika figurer. Det går också bra att skära i dem eller att måla på dem om så önskas.

En sats med byggbitar från FischerTiP är en perfekt present till alla barn över tre år som gillar att pyssla.

Vissa leksaker och pyssel-produkter för barn kan locka även vuxna till lek och kreativitet, och det här är definitivt ett sånt exempel. FischerTiP startade sin produktion i Tyskland 1998, och har blivit ett populärt inslag i pysselrum både hemma, på förskolor och fritids sedan dess.

Potatisstärkelsen är helt nedbrytbar och kommer från inhemska gårdar. Byggbitarna har fått sin livliga kulört av naturlig livsmedelsfärg.

Företaget har högt uppsatta miljömål och har mottagit flera fina priser och utmärkelser för sitt arbete och för sina hållbara produkter. Dessutom är FischerTiP bra på att hela tiden följa nya generationers intressen och ta fram paket med byggbitar därefter.

Oavsett om det är regnbågsfärgade ponnys och enhörningar, prinsessor, bondgårdsdjur eller bilar som står högst på önskelistan, så har Fischer TiP en byggsats för just ditt barn!

Visa hela texten