HIRO Cosmetics

HIRO Cosmetics

HIRO är proffssmink älskat av makeup-artister men skapat för alla. Produkterna är otroligt lätta att applicera så att även nybörjaren enkelt kan få ett snyggt resultat. Hiro använder enbart de renaste ingredienserna av högsta kvalitet för att förbättra din huds välmående samtidigt som du får en felfri täckning som inte känns på huden. Resultatet är naturligt glow som minimerar intrycket av fina linjer porer och ojämnheter. HIRO´s smink passar bra även för den mest torra och känsliga huden eller hud med rosacea eller acne.

HIRO Cosmetics

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
58 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

HIRO Cosmetics

HIRO tillverkar naturligt smink som ger professionella resultat och förbättrar hudens textur och hudton. Märket grundades 2011 av makeup-artister i Berlin som ville arbeta med produkter som var mer naturliga rena och giftfria. HIRO´s produkter tillverkas därför av rena, naturliga och ekologiska ingredienser tillsammans med finmalt mineralpuder. Sminket innehåller inte alkohol, talk, tillsatser, bulkmedel eller färgämnen. De är även fria från konserveringsmedel och nano-partiklar. Allt är hypoallergeniskt och antiinflammatoriskt. Dessutom ger de naturligt UVA- och UVB-skydd. Självklart har inga ingredienser eller produkter testats på djur.

De främsta ingredienserna som används i Hiros mineralsmink är till skillnad från de flesta andra sminkmärken icke-organiska vilket innebär att bakterier och mikrober inte kan växa i sminket för att sedan föras vidare till huden. Hiros mineral makeup täpper inte till porer utan låter din hud andas. Mica fäster lätt på huden så att sminket sitter bra hela dagen även om du stressar eller tränar. Produkterna är tillverkade i USA, Tyskland, Italien och Tjeckien.

Visa hela texten