ImseVimse

ImseVimse

ImseVimses grundare Marie Walleberg startade företaget 1988 då hon erfarit hur klurigt det kan vara med blöjeksem och ekologiska tygblöjor kom att bli lösningen för familjen. Ta del av bekväma och praktiska blöjor, haklappar, badbyxor och våtförvaringspåsar – allt för ditt barns och naturens bästa!

ImseVimse

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Passar till
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
17 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

ImseVimse

Smarta produkter uppstår ofta ur verkliga behov. ImseVimses grundare Marie Walleberg fick erfara hur klurigt det kan vara med blöjeksem när hon själv hade småbarn, och tygblöjor kom att bli lösningen.

Marie upptäckte även att tygblöjorna hade flera fördelar – bland annat att barnen blev blöjfria väldigt tidigt. Dessutom fanns en tydlig ekonomisk fördel eftersom samma blöjor kunde användas om och om igen – till och med till flera barn.

1988 startade hon därför ImseVimse i Visby på Gotland, och idag kan företaget stoltsera med en gedigen erfarenhet av internationell handel. Bland annat har man kunder och distributörer i ett 50-tal länder. Att ständigt förbättra och ta fram nya modeller är en viktig del av arbetet, och de moderna tygblöjorna är både enkla och smidiga att använda.

Större delen av ImseVimses tillverkning sker inom Europa och framförallt Lettland, med undantag för en liten del som är förlagt till Turkiet.

Med certifieringar från Trygg Textil och Oeko-Tex satsar ImseVimse på att främja en hälsosam livsstil och en sund miljö. Dessutom används bara FSC-märkt papper i samband med förpackning. Även på kontoret hemma i Visby tänker ImseVimse på miljön, bland annat genom att få sin el från lokal vindkraft.

Alla som är nyfikna på tygblöjor och hur man använder dessa kommer att ha god hjälp av ImseVimses produkter som gör jobbet enkelt. Tack vare att tyget inte absorberar vätska lika effektivt som engångsblöjor, brukar barn som använder tygblöjor bli torra tidigare eftersom de själva verkligen känner när det blir blött i blöjan.

ImseVimse tillverkar också en rad andra praktiska produkter som kommer väl till pass under småbarnsåren såsom haklappar, badbyxor och våtförvaringspåsar.

Ta del av bekväma och praktiska produkter tillverkade av ekologiska tyger – allt för ditt barns och naturens bästa!

Visa hela texten