Lanco

Lanco

Det spanska företaget Lanco har tillverkat leksaker för barn och husdjur av 100% naturgummi sedan 1952. Varje leksak från Lanco görs för hand, vilket ger dem ett unikt och personligt utseende och uttryck. Tillverkningen är snäll mot naturen och leksakerna är helt och hållet biologiskt nedbrytbara.

Lanco

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Kategorier
4 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Show Filters

Lanco

Eftersom plastleksaker tyvärr är väldigt vanliga i många hem och på förskolor, är det inte alla som vet att det finns en gammal tradition när det kommer till tillverkning av leksaker i naturgummi.

Det spanska företaget Lanco, med säte i Barcelona, har tillverkat leksaker i naturgummi för både barn och husdjur sedan 1952. På vägen har de mottagit många priset och utmärkelser, vilket verkar ha inspirerat fler företag på marknaden att gå en liknande väg.

Varje enskild leksak från Lanco görs för hand, vilket ger dem ett unikt och personligt utseende och uttryck. Lanco jobbar med tre olika produktserier som alla är gjorda av 100% naturgummi; giftfri Baby Care, giftfria leksaker för husdjur, och giftfria badankor.

Företaget är noga med att ha ett ekologiskt tänk genom hela sin produktion, och tillverkningen är snäll mot naturen, samtidigt som leksakerna är helt och hållet biologiskt nedbrytbara. Tillverkningen påbörjas i Marocko och de sista stegen görs i bolagets huvudsäte, Barcelona.

De flesta barn gillar att ha en badanka att plaska med i badkaret eller baljan. Denna klassiker är dock alltför ofta tillverkad av plast som riskerar att läcka kemikalier. Med badankorna från Lanco slipper du detta, eftersom deras ankor av naturgummi är gjorda av helt naturligt material från Hevea-trädet.

Det här är ett företag som har kvalitet som sitt främsta ledord, och därför värdesätter Lanco att deras produkter är fria från BPA, PVC och ftalater. Dessutom tar man sociala aspekter på allvar, vilket bland annat visar sig genom att 83% av Lancos anställda har jobbat inom företaget i över 20 år!

Om du är hundägare, småbarnsförälder och dessutom ägare till ett badkar, så kan de giftfria tuggleksakerna för husdjur, tillsammans med babyprodukterna och badankorna från Lanco komma väl till pass!

Visa hela texten