Ljung Hudvård - Ljung of Lapland

Ljung Hudvård - Ljung of Lapland

Från hjärtat av Lappland kommer familjedrivna Ljung of Lapland som sedan 1994 har tillverkat naturliga hudvårdsprodukter. De ekologiska och biologiskt nedbrytbara produkterna passar både de med rejäla hudbesvär och de som söker produkter fria från skadliga ingredienser.

Ljung Hudvård - Ljung of Lapland

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Användningsområde
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
12 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Show Filters

Ljung Hudvård - Ljung of Lapland

Det myllrar av ekologiska initiativ uppe i norr! Från hjärtat av Lappland kommer Ljung of Lapland som sedan 1994 har tillverkat naturliga hudvårdsprodukter.

Bakom märket ligger Erika Bjuhr som har lång erfarenhet av både hudproblem och framställning av naturlig hudvård. Redan som ung inspirerades Erika av sin mormor som var duktig på utgå från växtriket för att hjälpa den som hade besvär med huden, och när Erika själv fick barn som led av svåra eksem bestämde hon sig för att fasa ut hudprodukter som innehöll kemikalier. Det framgångsrika försöket förvandlades snart till ett passionerat företag.

Ljung of Lapland som ännu drivs av Erika och hennes dotter Tina, jobbar bara med ekologiska råvaror som är helt och hållet nedbrytbara och på så sätt bidrar inte bara till en friskare hud, utan också en bättre miljö.

Samtliga förpackningar går också att återvinna, allt för att minska avfallet från företagets verksamhet. Så använd Ljung of Lapland för en sund lyster hud samtidigt som du bidrar till en hållbar värld!

Det finns många anledningar att välja bort kemikalier. Ljung of Lapland understryker inte minst hur skadliga paraffiner kan förstöra hudens egna förmåga att hålla sig frisk. Den ekologiska hudvården hjälper istället till att samarbeta med hudens naturliga processer, och det är i de ekologiska oljorna som alla essentiella fettsyror finns.

Visa hela texten