Maistic

Maistic

Över hela världen håller traditionella plastprodukter på att fasas ut. Maistics hjälper till med biopåsar baserade på ekologisk majsstärkelse. Det patenterade bioplastmaterialet är baserat på ekologiskt odlad och GMO-fri majs. De är certifierat komposterbara och biologiskt nedbrytbara i enlighet med den europeiska standarden EN 13432. 

Maistics påsar ger ett miljövänligt alternativ till de traditionella petroleumbaserade soppåsarna som bryts ned långsamt och frigör mikroplaster.

Maistic

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
4 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Show Filters

Maistic

Maistics påsar ger ett miljövänligt alternativ till de traditionella petroleumbaserade soppåsarna! Det patenterade bioplastmaterialet är baserat på ekologiskt odlad och GMO-fri majs. Maistic använder inga skadliga kemikalier som till exempel ftalater, BPA eller tungmetaller i produktionen. Detta innebär att du kan samla ditt bioavfall i en påse som är nedbrytbar i naturen under rätt omständigheter tillsammans med maten. När du använder en naturlig avfallspåse kan du säkert samla äpplen eller andra typer av livsmedel i påsen eftersom påsen är säker för livsmedelskontakt och godkänd för kontakt med ätbara livsmedel. Den innehåller inga skadliga plasthartsämnen som ftalater och bisfenol och kan brytas ned tillsammans med ditt bioavfall från köket i en lämplig kompostbehållare för att skapa rik jord för din trädgård. Du stödjer samtidigt en minskning av produktion av traditionell icke nedbrytbar plast.

Visa hela texten