Naty

Naty

Upptäck Natys ekologiska blöjor, tillverkade av biobaserade och återvinningsbara material. Produkterna från Naty är fria från parfym och klor, de andas naturligt och är det perfekta alternativet för den som är ute efter en skonsam och miljövänlig blöja.

Naty

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Passar till
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
17 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Naty

Det svenska företaget NATY beskriver sig själva som det naturliga valet för miljömedvetna föräldrar och kvinnor, och det är inte svårt att se hur detta kommer sig.

Kvinnan bakom Naty heter Marlene Sandberg och det var hon som för över 20 år sedan – mitt i både småbarnslivet och karriären – bestämde sig för att det måste gå att tillverka blöjor som var snälla mot miljön. Några år av hårt arbete gav ett fantastiskt resultat, och snart kunde Naty lansera sin första uppsättning biologiskt nedbrytbara blöjor!

Sedan dess är Natys blöjor det perfekta alternativet för den som är ute efter en skonsam och miljövänlig blöja, men som inte är beredd att ägna vardagen åt att ständigt tvätta.

Produkterna från Naty är fria från parfym och klor, de andas naturligt och tillverkas enbart av material som går att återvinna.

Mänskligt, varmt och alltid ekologiskt. Skandinaviskt, rent och kvalitativt. Ja, ledorden hos det här företaget är tydliga och de genomsyrar verkligen Natys arbete – något som också har lönat sig. Naty har mottagit en lång rad utmärkelser för sitt miljöarbete och för sina innovativa produkter. 2013 vann man bland annat My Child Excellence Award för den bästa engångsblöjan på marknaden, och 2014 hade företaget den stora äran att tilldelas Mumsnet Best Award, vilket är relativt få förunnat.

Även om det är ekologiska engångsblöjor som står i fokus, så har Naty också hunnit med att utveckla en del andra produkter såsom ekologiska mensskydd, amningsinlägg, våtservetter och hudvård för barn.

Naty samarbetar med The Swedish Society for Nature Conservation som ligger bakom märkningen Bra Miljöval, allt för att följa sin vision om att bli bäst på förse barn och kvinnor över hela jorden med hygienartiklar som har en låg miljöpåverkan.

Visa hela texten