ökoNORM

ökoNORM

Med pennor, kritor och målarfärg från tyska ökoNORM slipper du oron för giftiga ämnen eftersom alla produkter tillverkas av naturliga och sunda råvaror. Samtliga målargrejor framställs av förnybart material som antingen går att kompostera eller återvinna.

ökoNORM

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Passar till
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
26 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

ökoNORM

Att rita och måla är för många barn något av det bästa som finns, och som vi alla vet hamnar färgen för det mesta lite varstans. Med pennor, kritor och målarfärg från tyska ökoNORM slipper du oron för giftiga ämnen eftersom alla produkter tillverkas av naturliga och sunda råvaror!

Samtliga måleriprodukter framställs av förnybart material som antingen går att kompostera eller återvinna.

ökoNORM grundades 1989 av Ellen Schahn och Albert Krohn som båda var engagerade i såväl miljöfrågor som i sociala samhällsprojekt. Än idag är ökoNORM ett litet, innovativt och engagerat företag. Fabriken finns numera i Dedeleben hemma i Tyskland, men produkterna har blivit populära på många håll runt om i världen.

Ingenting skänker lika stor glädje som en härlig färgpalett. ökoNORM tillverkar allt från suddbara tuschpennor till kritor, modellera och fingerfärg, så här finns något för pysselälskare i alla åldrar.

Tidningen Öko-Tex har recenserat de flesta av företagets produkter och samtliga har fått goda omdömen. Drivkraften hos ökoNORM handlar till stor del om att skapa meningsfulla produkter som har så låg påverkan på naturen och människor som det någonsin är möjligt, och man kan inte annat än konstatera att det lyckas väl. ökoNORM manar till kreativitet i balans med de verkliga miljömässiga förutsättningarna.

Produkterna är dryga och räcker därmed under en längre tid. En extra bonus för trötta föräldrar är att många av ökoNORMs ekologiska pennor och målarfärger går att tvätta bort med vatten, så låt barnen släppa loss kreativiteten och leka fritt.

Visa hela texten