Pura Stainless

Pura Stainless

Pura jobbar uteslutande med giftfria material som rostfritt stål och silikon. Puras flaskor är 100% plastfria. Flaskorna växer med barnet, vilket innebär att alla nappar, korkar och lock passar på alla flaskor. Byt från dinapp till en drickpip och sedan till en sportkork. Som ägare till en Pura-flaska kan du glädjas åt både funktionalitet och smakfullhet.

Pura Stainless

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Passar till
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
56 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Pura Stainless

Välkommen in i PURAS värld, där medryckande färger vägleder ett noggrant arbete mot en bättre framtid.

Här hittar du riktigt bra dricksflaskor, och inte vilka flaskor som helst, utan modeller som är helt och hållet fria från plast. Här får vi istället rostfritt för hela slanten!

Pura jobbar uteslutande med giftfria material och undviker säkerhetsproblem som exempelvis glassplitter. Lock och korkar på Puras flaskor är tillverkade av silikon.

Pura har mottagit en lång rad priser för sitt progressiva eko-arbete och sin innovativa design som ständigt förbättras och uppdateras för att möta alla behov hos även den mest kräsne konsumenten.

Pura har fått stanna inom familjen med endast ett mindre antal externa aktieägare. På Pura ser man det som det bästa sättet att kunna fokusera på kvalitet och produktutveckling utan att behöva kompromissa med de grundläggande värderingarna.

Sedan företaget startades har man hunnit ta patent på en handfull modeller. Märket var också det först på den globala marknaden med att tillverka flaskor fria från alla typer av plast, eftersom många konkurrenter valt att jobba till viss del med giftfria plastmaterial.

Puras främsta motiv till att välja bort även BPA-fria plaster är att det som klassas som säkert idag kan härledas till hälsoproblem i morgon. Så istället är de mjuka delarna på Puras rostfria flaskor gjorda av silikon, och sammantaget råder det ingen tvekan om saken: som ägare till en Pura-flaska kan du glädjas åt både funktionalitet och smakfullhet.

Visa hela texten