Sonett

Sonett

Sonett är en av de främsta tillverkarna av vegetabiliska tvålar och rengöringsmedel, gjorda av oljor från biodynamiskt eller ekologiskt odlade oljeväxter. Företaget grundades redan på 70-talet som en reaktion mot forskningsrapporter om hur konventionella rengöringsmedel förgiftar vatten. Ända sedan dess har de jobbat hårt för att utveckla produkter som är i harmoni med hälsa, miljö och vatten.

Sonett

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
16 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Show Filters

Sonett

Sonetts produkter innehåller aldrig syntetiska dofter, färger, konserveringsmedel, enzymer, animaliska eller petrokemiska ingredienser. Även dofterna i produkterna är komponerade av naturliga eteriska oljor som i första hand kommer från ekologiska odlingar eller är vildväxande.

NCP (Nature Care Product) är en certifiering som garanterar att produkten endast innehåller ingredienser från naturligt och/eller animaliskt ursprung samt att den inte är framställd genom petrokemiska processer. NCP tillåter inte mikroplaster, silikoner, tensider, djurförsök eller genmodifierade ingredienser. Palmolja får endast användas om det inte finns något annat alternativ och måste då komma från ekologisk odling. Dessutom måste förpackningen vara återvinningsbar eller återanvändbar.

Stop Climate Change certifikatet håller hög standard för omfattande analys och certifiering av koldioxidutsläpp. Certifikatet intygar analys av hela företaget avseende koldioxid-utsläpp och fullständig öppenhet så långt som de processer som orsakar koldioxid berörs. Analysen visar att Sonett knappt genererar koldioxid-utsläpp tack vare att deras anläggning använder sig av värme och el från förnybara energikällor.

Visa hela texten