Suki Skin Care

Suki Skin Care

Suki skin care är en bioaktiv och effektiv ekologisk hudvårdsserie som gör vad den lovar. Produkterna baseras på rena och ekologiska råvaror av högsta klass helt utan syntetiska ingredienser och är utformade för att hjälpa din hud må bättre. Kliniska studier har visat effekter som reducerad problemhy och reducerade rynkor.

Suki Skin Care

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Användningsområde
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
21 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Suki Skin Care

Suki Skin Care är det märke inom ekologisk hudvård som vår föregångare Softskin sålt sedan start som fortfarande presterar och imponerar. De integrerar modern vetenskap och traditionella recept i unika lyxiga terapeutiska behandlingar som skyddar och ger näring åt huden. Produkterna tillverkas småskaligt för hand för bästa noggrannhet och högsta kvalitet.

Alla växter och örter är noga utvalda odlade och behandlade så att störst effekt och bäst resultat för din hud garanteras. Varje enskild ingrediens har har ett syfte och är tillförd i så stora mängder att du omedelbart märker skillnad på din hud.

Kliniska prövningar visar att efter endast 4 veckors användning av Suki balancing-serien reduceras problemhuden för 87 % av användarna och av Suki anti-age-serien reduceras rynkor hos 92 % av användarna. Sukis hudvårdsprodukter är 100% naturliga och är av 80-100% ekologiskt innehåll.

Visa hela texten