Vitev

Vitev

Vitevs vision är att sprida kunskap om renat, alkaliskt joniserat vatten och dess positiva effekter på människors hälsa. Det gör de bland annat genom att bidra med sina vattenfilterlösningar som är lätta att installera och använda, till ett pris som många kan ha råd med. Börja rena ditt vatten du med, och njut av hur det blir lättare att dricka och verkar mer återfuktande.

Vitev

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Kategorier
1 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Show Filters

Vitev

Vanliga frågor om Vitev Vattenfilter:
Ska jag börja på ett lågt pH och arbeta mig upp?
Detta är en mycket vanlig rekommendation från andra företag eftersom att vissa som börjar dricka joniserat vatten får en del kännbara symtom i övergången mellan vanligt kranvatten och joniserat vatten. Ett sätt att påverka detta är att börja med ett lågt pH-värde och långsamt arbeta dig upp. Vitevs enheter är konstruerade så de arbetar i motsatt riktning. Ett helt nytt filter kommer att vara mest potent direkt ur lådan och skapa det högsta pH-vattnet direkt.

 Vitevs, tester visade att vattnet från Vitev integrerade / balanserade kroppen bättre än andra vatten de testat. Återigen verkar det vara det naturliga tillverkningsmetoden som gör att kroppen bättre kan hantera övergången.

 Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att starta lågt och långsamt. Självklart bör du inte överdriva intaget, bara ersätta nuvarande vattenintag med naturligt alkaliskt vatten. Du kommer att märka begäret och förmågan att dricka mer inom några dagar. Lyssna sedan bara på din kropp.

Hur skapar apparaterna alkalinitet?
Alkaliskt vatten kan skapas på två sätt. Det kan antingen göras syntetiskt med el (elektriska vattenjoniserare som separerar vattnet i surt och alkaliskt vatten genom att utnyttja de mineraler som finns i det inkommande vattnet) eller naturligt genom lösta mineraler – samma process som skett under vattnets kretslopp sedan tidernas begynnelse. Vi anser att naturens sätt alltid är det bästa för människokroppen och väljer att skapa alkalinitet på liknande sätt som uppstår i glaciärvatten eller vissa vattenkällor.

Kan jag dricka alkaliskt vatten i samband med måltid eller mediciner?
Om vi ska dricka vätska till maten eller inte finns det olika meningar om. En sak som är odiskutabelt är att vi behöver producera magsyra för att kunna ta hand om födan på ett bra sätt och omvandla den till näring. Vår rekommendation är att dricka alkaliskt vatten ca. 20-30 min. innan måltid. Då får du flera fördelar. Du fyller magsäcken och är inte lika hungrig samtidigt som di inte riskerar magsyrans process. När det kommer till mediciner så råder vi att inte ta det med mikroklustrat, alkaliskt vatten. Detta eftersom att vattnet transporteras effektivare till cellerna och effekten kan bli större.

Mikroklustrat vatten, vad är det?
Av all information i den alkaliska vattnet branschen, är detta ofta det mest förvirrande begreppet. Mikroklustrat vatten. Vad är det och hur påverkar det dig?
 Det finns gott om bevis, däribland visat i magnetiska resonansanalyser, som visar att alkaliskt, joniserat vatten har mindre klusterstorlekar (antalet vattenmolekyler som sitter ihopkopplade och organiserade i vattnet) och därför minskar ytspänning. Det bekräftas av vad vi känner när vi dricker ett joniserat vatten och besvarar varför så många upplever att vatten ”verkar våtare” och är lättare att dricka.

 År 2003 blev Nobelpriset i kemi tilldelat Peter Agre för sin upptäckt av Aquaporiner. Aquaporiner är vattenkanaler som transporterar ämnen in och ut ur våra celler. Hans forskning visade att vatten färdas genom cellen 1 molekyl åt gången och de 2 komponenterna som ansvarar för hur effektiv denna process var elektrisk laddning och mineraler.
 Så storleken på antalet vattenmolekyler som sitter samman är en del av den återfuktande egenskapen. Men för att vattnet ska fungera optimalt måste den vara i samklang med en negativ elektrisk laddning och mineralinnehållet. Naturligt alkaliskt vatten har alla tre komponenter för att ge våra celler bästa möjliga förutsättningar att göra sitt jobb.

Visa hela texten