Weck Jars

Weck Jars

Att konservera på egen hand har alltid varit ett hälsosamt, ekonomiskt och enkelt sätt att ta vara på det gröna skafferiet, och Weck har full koll på hur man gör efter mer än 100 år i branschen! Här erbjuds konserveringsburkar i flera former och storlekar.

Weck Jars

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
28 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Weck Jars

Kanske minns du forna generationers grönsakskonserver fyllda av nyttiga godsaker?

Att konservera på egen hand har alltid varit ett hälsosamt, ekonomiskt och enkelt sätt att ta vara på det gröna skafferiet, och Weck har full koll på hur man gör efter mer än 100 år i branschen!

Här erbjuds konserveringsburkar i flera former och storlekar. Samtliga är bland de mest högkvalitativa du kan hitta på marknaden. Konserveringsburkarna är vida upptill vilket gör att dom är enkla att fylla, och lika lätt går det att öppna och stänga de olika modellerna. Metalldelarna på locken är rostfria, och glaset fungerar även i mikrovågsugn så länge man tar bort clips och gummiring.

Dessutom är designen från Weck så vacker att burkarna blir ett stämningshöjande och dekorativt inslag på middagsbordet året runt. Weck konserveringsburkar är perfekt för den som odlar själv i trädgården, eller som handlar lokala grönsaker efter säsong eftersom man sällan hinner göra av med allt på en gång.

Weck startade sin verksamhet år 1900 i Tyskland. Idag är hemkonservering återigen en växande trend, och företaget hittar därmed nya vägar att nå intresserade kunder världen över. Att lägga in grönsaker är inte så svårt som det kanske låter!

Låt dig inspireras av den traditionella konserveringsprocessen som grundar sig på två huvudsakliga principer. Dels blir innehållet i konserveringsburken helt avskilt från de nedbrytande mikroorganismer som finns överallt i luften tack vare den täta förslutningen, och dels klarar burken av att släppa ut ånga och vatten från upphettningsprocessen för att återställa trycket – utan att någonting kan ta sig in i konserveringsburken.

Wecks konserveringsburkar funkar också bra att lägga i frysen, men kom ihåg att inte fylla burken ända upp eftersom innehållet kan expandera en hel del.

Visa hela texten