Yin Your Skin

Yin Your Skin

Yin Your Skin är ett skönhetskoncept designat av Katja Kokko som erbjuder vackra Gua sha verktyg av jadesten. Gua sha teknik utförs med speciella stenar eller rollers, vilka ska väcka din huds naturliga energi och lyster till liv.

Yin Your Skin

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
3 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Show Filters

Yin Your Skin

Katja Kokko är en finsk författare och skönhetsexpert som har inspirerat kvinnor till naturlig skönhet med sin kunskap inom ansikts gua sha. Verktygen från Yin Your Skin är tillverkade av Xiuyan jade från Xiuyan i Kina där tillverkaren säkerställer bra arbetsförhållanden och att miljöpåverkan är minimal vid tillverkningen.

Vad är Gua sha?

Gua sha är en tusen år gammal kroppsbehandling baserad på kinesisk medicin. Kosmetisk gua sha skiljer sig från traditionell kinesisk gua sha eftersom den kombinerar olika tekniker. Med andra ord har gua sha för ansiktet utvecklats specifikt som en skönhetsbehandling. Det får huden att se skulpterad, levande och ljus ut och lindrar svullnader. Vid gua sha appliceras strykningar på huden med ett platt verktyg, vanligen tillverkat av jade, biansten eller ben. Behandlingen löser muskel- och fasciaspänningar och stimulerar cirkulationen.

Visa hela texten