America’s Pink Salt Grovmalet 500 g

Real SaltArtnr: 31268

13.99 

pinksaltcordse500-300x450.jpg
Grain-Size-Chart-All-Sizes-01-scaled-1-300x579.jpg

America’s Pink Salt Grovmalet 500 g

Real Salt Artnr: 31268
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

America´s Pink Salt är ett äkta salt, dvs ett salt utan tillsatser. Havssaltet kommer från en historisk havsbotten i centrala Utah, USA. Därifrån skördas det och inget sätts till och inget tas bort. Det innebär att du får mer än 60 spårämnen i ett gott och hälsosamt salt som aldrig blivit behandlat, blekt eller ugnstorkat. Resultatet blir ett välsmakande salt med mer än 60 spårämnen. 500 gram grovmalet salt. Lue lisää

13.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Real Salt / America´s Pink Salt – Grovt

America´s Pink Salt är ett äkta salt, ett naturligt salt utan tillsatser. Saltet kommer från en historisk havsbotten i centrala Utah, USA. Därifrån skördas det och inget sätts till och inget tas bort. Det innebär att du får mer än 60 spårämnen i ett gott och hälsosamt salt som aldrig blivit behandlat, blekt eller ugnstorkat. Resultatet blir ett välsmakande salt med mer än 60 spårämnen. Det finns två andra märken av havssalt som har liknande spårmineral innehåll; det är Keltiskt salt och Himalayasalt från Pakistan som vi också säljer. Kroppen använder sig av mineraler och spårämnen för att upprätthålla en sin vätskebalans vilket är viktigt för alla kroppens celler.

  • America´s Pink Salt har en äkta saltsmak som är mer framträdande än konventionella salter.
  • Helt utan tillsatser, inga klumpförebyggande ämnen.
  • Rikt på mineraler och spårämnen.

Användning: Som salt i all matlagning.

Innehåll: 100% havssalt från Utah, USA. (INCI: Sea Salt/Sodium Chloride). Inga tillsatser.

Storlek påse: 500 gram grovt salt.

Tillverkare: Real Salt, USA.

Ursprungsland: USA.

Analys av saltet, klicka här.

Vanliga frågor om saltet:

Vart kommer America´s Pink Salt ifrån?

Under förhistorisk tid fanns det ett inlandshav som täckte det som nu är Redmond i Utah, USA, känt som Sundance Sea. Det havet är borta, men dess rester är en stor, orörd, underjordisk saltavlagring, även om saltet finns djupt i jorden, är det faktiskt havssalt. Redmonds gruvor är rums- och pelargruvor, i motsats till gruvor med öppen grop, vilket minskar effekten av gruvdrift på jordytan. De drivs av solenergi av två solfält, vilket minskar koldioxidavtrycket. De har också ett gruvåtervinningsband, så skulle dagen komma att de stänger sina gruvor, kan landet återställas.

Har America´s Pink Salt förorenats av plast?

America´s Pink Salt kommer från en havsbotten som ligger 600 meter under marken. Det förändrar inte saltet på något sätt, och eftersom plast inte fanns under den tiden finns det absolut inga platspartiklar i detta salt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “America’s Pink Salt Grovmalet 500 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Innehåll: 100% havssalt från Utah, USA. (INCI: Sea Salt/Sodium Chloride). Inga tillsatser.

Storlek påse: 500 gram grovt salt.