Berkey Filters – Stainless Steel Spigot

Berkey FiltersArtnr: 31389

37.99 

Berkey-Stainless-Steel-Spigot-NMCL-E-300x300.png
Berkey-Stainless-Steel-Spigot-NMCL-E-1-300x300.png

Berkey Filters – Stainless Steel Spigot

Berkey Filters Artnr: 31389
UUTTA
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

För dig som önskar byta ut öppningstappen i plast på din Berkey vattenrenare till en i rostfritt stål. Den passar alla Berkey enheter i rostfritt stål.Den är tillverkad av högkvalitativt 304 rostfritt stål av livsmedelskvalitet. Brickorna är tillverkade av silikon av livsmedelskvalitet. 1 styck. Lue lisää

37.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Tapp i rostfritt stål

Denna tapp passar till alla Berkey vattenfiltersystem i rostfritt stål. För dig som önskar byta ut öppningstappen i plast till en i rostfritt stål.

Tillverkad av högkvalitativt 304 rostfritt stål och innehåller silikon av livsmedelskvalitet. Den ger en snabb flödeshastighet med en kvartsvarv öppen/stängd design för enkel användning.

Innehåll: Den här produkten innehåller en tapp i rostfritt stål, två tätningsbrickor i silikon av livsmedelskvalitet, två brickor i rostfritt stål, en fästmutter i rostfritt stål och enkla installationsinstruktioner. Passar till öppningar på 16-19 mm.

Tillverkare: Berkey Filters, USA.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Berkey Filters – Stainless Steel Spigot”

Your email address will not be published. Required fields are marked *