Ekologiskt Yerba Mate te

AromandiseArtnr: 30234

5.99 

mate-de-300x300.jpeg
mate-de-misiones-300x300.jpeg

Ekologiskt Yerba Mate te

Aromandise Artnr: 30234
UUTTA
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Maté eller Yerba Maté är den nationella drycken i Argentina, som traditionellt konsumeras i en kalasch och dricks med en bombilla (metallstrå). Misiones är en av de provinserna i Argentina som producerar mest Mate. Mate kallas även chimarrão eller cimarrón. Mate har stimulerande egenskaper och piggar up då är rikt på koffein. Mate te kan avnjutas på morgonen eller mellan måltiderna. 90 gram i liten kartong. Lue lisää

5.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Ekologiskt Yerba Mate te

Maté eller Yerba Maté är den nationella drycken i Argentina, som traditionellt konsumeras i en kalasch och dricks med en bombilla (metallstrå). Misiones är en av de provinserna i Argentina som producerar mest Mate. Mate kallas även chimarrão eller cimarrón.

Mate har stimulerande egenskaper och piggar upp. Det kommer inte från teplantan Camelia Sinensis men är rikt på koffein och det konsumeras mycket mer än te eller kaffe i Argentina. Det är en drink som har konsumerats i århundraden i Sydamerika, särskilt av Guarani-indianerna.

Mate te kan avnjutas på morgonen eller mellan måltiderna. Det har en balanserad smak av gröna, träiga och bärnstensfärgade toner som kommer att glädja dina smaklökar. Mate är ett arv från fascinerande forntida traditioner som än idag ger oss stunder av ren smakglädje.

Beredning: Blanda ca 2 tsk (1 tsk = ca 1,5 gram) i en stor kopp. Den idealiska temperaturen på vattnet är 100°C.
Låt dra i ca 7 minuter. Söta om du vill. Kan drickas både varmt och kallt.

Innehåll: 100% ekologisk Maté (Ilex paraguariensis). Bladen från plantan Ilex paraguariensis passeras i öppen eld, torkas, skärs i små bitar och lagras tills de mognar.

Vikt: 90 gram.

Ursprung: Argentina.

Tillverkare: Aromandise, Frankrike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ekologiskt Yerba Mate te”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Innehåll: 100% ekologisk Maté (Ilex paraguariensis). Bladen från plantan Ilex paraguariensis passeras i öppen eld, torkas, skärs i små bitar och lagras tills de mognar.